Zaščita za pnevmatike

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Kaj uporabljate za dobro zaščito prevmatik po pranju avtomobila? V mislih imam produkte ki ostanejo vsaj 1 teden. Ne mislim kakih sprayev iz Petrola in Špara
write.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Kje pa piše, da so ti spreji zaščita, razen na embalaži? Smo že enkrat diskutirali, pa se še enkrat ponovim. Če so ti spreji zdravi za gume, zakaj jih potem ne špricaš po kotalni podlagi, tam kjer guma še največ trpi? Po notranjem robu tudi špricate ali špricate samo zato, da se vidi in na nedeljskem kofetu vsi zijate v tisti silikonski zmazek na gumi? Čez teden dni pa sledi tema "mam prozorne pikice po blatnikih" pa spet cela grupa pametnih nasvetov. Spolirat, itak!
hysterical-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
467716-post_slo.gif

To je samo za lepše videt...drugo pa prav nič...če si pa še po profilu primeš
bonk.gif
pol pa zna bit problem ker avto drsi po cesti.

Je pa fanj vedet katera "zaščita" drži dosti časa...ne da je že drugi dan vse mimo.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Tole mam jaz. Samo mal z gobico potegneš pa je. Ga čisto nič ne meče po blatnikih itd. Za1x ne menjam. Edino nanos je malo dosadan, ker moraš pač z gobico namazat...
319DQCP202L._SL500_AA276_.jpg

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
ksz..

haha kaj to vse eni ne dajete na avte.. :D
jaz si moram pa najprej avto kupit, ki bo tega vreden.. verjetno tole čistilo za gume ali kar koli že je, je vredno pol mojega avta :D

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Ne smeš pretiravat
smile-1.gif
, včasih je dost samo gobica in 2 špuka - itak je napojena ker jo skos za nanašanje uporabljam...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz sem en ''špuk'' za eno gumo porabil, če sem dal manj na gobico nič ni več mazalo. Ni pa bilo po pol ure nič vidnega več, je vse vpilo, pa je vseeno metalo po boku.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
meni je eden prijatelj namazal gume s tem...je držalo dokler nisem naslednjič opral avta...zato bi to vzel...nisem pa imel nič umazano po bokih in blatnikih.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.789
113
jaz v tisto razpoko na gobici nanesem to sranje pol pa razmažem po gumi in je to to. nič ne šprica. pa nič odvečnega ne ostane na gumi.