Ne me j...., resno? In za to naj bi dal 30 ojrov? Jaz sem vzel en no name raufnk v Obiju, istočasno ko un žar na prejšnji strani, dal deset eur (al 9, ne vem več točno). Brez luknjic. Brez luknjic je res trajalo ene 25 min do pol ure, potem sem navrtal luknjice po obodu in zdaj se popolnoma razžari po ene dvajsetih minutah (pa mi je še to malo veliko, lakota press ).
No, res pa ne izgleda tako frajerski kot Webrov. Pa ne vem koliko bo zdržal, ker ima lise po obodu, zaradi vročine ...
Pa ne mislim zajebavat, resno sem spraševal, da imam primerjavo.
Sem pa istočasno vzel še eno desetkilsko vrečo nekih nezananih briketov, ki pa niso bili vredni pol piz.. mrzle vode. To ni gorelo nikamor, še v kaminu sem jih težko skuril ko sem jih polagal na živ ogenj . Jemljem samo črne vreče briketov iz lidla/hoferja, ti so zakon. Enkrat bom za foro probal še webrove...
..... Oziroma zakaj bi se oglje prej vžgalo ker piše gor weber.
Oglje pa le pokomentiraj. Webrov briket hvalim, oglje imam pa od kmetov.Ker je relativno drag in bi pričakoval da je ... kaj pa vem ... boljši? Očitno ni in po sliki filmčka od Guardya so tudi deformacije materiala enake kot pri cenejšem. Zdaj sem potolažen
Zdaj moram samo še videt kako je z webrovim ogljem...
Ok, pol ure, mogoče traja malo manj ali še dlje, nikoli nisem meril, skratka traja celo večnost in predolgo, zato jih vedno zvrneš v roštilj še preden so zgornji razžarjeni...
Kupil sem webrovega, ker je bil to edini dimnik, ki sem ga takrat našel, ne vem pa, zakaj bi bil ravno weber dimnik boljši od kateregakoli drugega v valj zakrivljenega pleha. Oziroma zakaj bi se oglje prej vžgalo ker piše gor weber.
Defnitivno Webrov ne bo zarjavel. Tale Obi šit pač bo. Tacajt, ko boš ti dal 3x po 10 EUR na dve tri leta, bo moj Weber za 30 še zmer tak, kot je na filmčku in brez rje.Ker je relativno drag in bi pričakoval da je ... kaj pa vem ... boljši? Očitno ni in po sliki filmčka od Guardya so tudi deformacije materiala enake kot pri cenejšem. Zdaj sem potolažen
Zdaj moram samo še videt kako je z webrovim ogljem...
Ja tako sem jaz ujel in poslal mail kralju žara in in dobil še dodatne 3% popusta na ceno pri Merkurju.
Defnitivno Webrov ne bo zarjavel. Tale Obi šit pač bo. Tacajt, ko boš ti dal 3x po 10 EUR na dve tri leta, bo moj Weber za 30 še zmer tak, kot je na filmčku in brez rje.
Zakaj so pa take razlike med cenami pri nas in v sosednjih državah? npr https://www.hornbach.at/shop/Holzkohlegriller-Weber-Classic-Kettle-47cm-schwarz/8083536/artikel.html je pri nas okoli 160€? https://www.merkur.si/zar-na-oglje-weber-original-kettle-e-4710/
Ali jaz ne vidim kakšne hude razlike v modelu tukaj?