Kwa zdej? Tudi preko e-uprave ne dela?
U ***** vsi skup, a ne znajo v treh besedah jasno napisat?
Še enkrat: podaljšanje veljavne registracije preko E-uprave brez potrebnega TP (avto star 1 do 3, ali 5, ali 7 let) gre skozi, vse ostalo ne. Registracija se podaljša OD DNEVA POTEKA aktualne registracije!!!!Kwa zdej? Tudi preko e-uprave ne dela?
Glede na to da vsi mislijo da bo gužva, bi jaz šel takoj v ponedeljek. Ziher boš tam sam!Okej, sam ne predstavljam si, kakšna gužva bo v prvih parih dneh. Zato me zanima, kolk maš lahko pretečen tehnični?? Jaz imam npr 20.3. za motor, zdej neki želje lih nimam, da bi v ponedeljek (ko bo najbrž odklop na tehničnih), tam delal gužvo??
Jaz sem uredil danes brez problema. Daš pa samo št. breg črke.Kot si videl, mi ne "požre" številke prometnega dovoljenja.
Oz. sem izvedel za jebeni workaroound.
Ful enostaven in hiter postopek.
Najboljše zavarovanje za avtomobil @ Slo-Tech
slo-tech.com
Tudi jaz v četrtek. Me zanima koliko časa bo trajalo da dobim po pošti novo prometno.Jaz sem uredil danes brez problema. Daš pa samo št. breg črke.
Pred korono je prišlo v enem do dveh dnehTudi jaz v četrtek. Me zanima koliko časa bo trajalo da dobim po pošti novo prometno.
Kaj odvisno od tega iz katere upravne enote?Pred korono je prišlo v enem do dveh dneh
Držiš razdaljo metra, pa je. Masko si nadeni iz prtička.A so kje objavljene čakalne dobe za tehnični pregled? Mislim tako kot za zdravstvo
Nekateri so baje že parkirani pred vrati.