jao, kakšen halo okol tega... ma ne vem v katerem mestu je slovenska glavna prometna žila, ampak ljubljana to zihr ni. Zakaj bi se človek cijazil po slovenski, če si po tivolski hitrejši, razen da greš v center malo folk pogledat, pa če je kje kakšna zanimiva.... Iz tivolske imaš dostop do vseh ulic zraven slovenske. Itak na slovenski že sedaj nisi smel nikjer ustavljat in kakšne zadeve urejat, tko da mislim da je bilo 3/4 prometa po slovenski nepotrebnega. In seveda je za tiste, k ste navajeni na slovensko, ta ukinitev prometa nekaj novega in mislite da se je svet kar ustavil, ampak ni tako.... čez nekaj let boste svojim mulcem razlagali, da v vaši mladosti ste se še lahko vozili po slovenski... Dejte gledat malo dolgoročno, ne pa sam za en dan naprej. Vam to predstavlja problem, mulcem kateri pa danes sedejo prvič za volan, pa to ne bo nobena katastrofa, tko kot meni ni bila, ko so prešrenov trg zaprl... pa sem se tud redno vozil tam kot začetnik... sej prvi teden je bil problematičen, potem pač najdeš drugo pot. Brezveze se je tuki neki piz.dit, ker ne bo čisto nič drugače. Še vedno bo treba pridit do šihta. Če boš hotel, si boš že uredil pot tako, da bo zate najbolj ugodna in kvalitetna.
Pa še zanima me, kateri vrtci in šole so na slovenski?
in sem prepričan, da tole delno zaprtje ni kompleten načrt, ampak se skriva v prihodnosti še kaj...