Citat:
Uporabnik asko pravi:
Ja odhodi so že taki po voznem redu...realnost je pa žal dosti drugačna.
Ja. In vsak tretji avtobus se po poti izgubi, ane?
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Ja odhodi so že taki po voznem redu...realnost je pa žal dosti drugačna.
Citat:
Uporabnik sass pravi:
sem že zgoraj napisal: gre se politično higieno. politik, ki mu protikorupcijska komisija da negativno poročilo, on pa se spreneveda, da se je to nanašalo le na vodjo parlamentarne stranke, bi moral takoj (najmanj) odstopiti z vseh funkcij. še posebej, ker so objavljeni celi kupi sumljivih poslov (npr. MOL nakaže plačilo za nek posel dvornemu izvajalcu, še isti dan pa se enak znesek pojavi na računu njegove firme - oz. od sinov). problem je, ker bo takega župana nasledil politik, ki bo ravno tako skorumpiran, vendar pa na žalost pol toliko sposoben.
Res so bili čudni 200 let nazaj, da niso pomislili na to, da bo večina gostov prišlo z avtomobili.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sicer je pa za moje pojme hotel slon zelo neumno splaniran, da nima nobenega konkretnega parkirišča zraven hotela. A večina gostov pride s taxiji?
gre se za to, da je ena kandidatka na zadnjih županskih volitvah v LJ na svojem volilnem programu posebej izpostavila izgradnjo manjkajoče kanalizacije. in ker je osmica lepo naučena ovčka, mora takšne stvari vedno omeniti, kadar je govora o županovanju v LJ, pa čeprav se to njega niti ne tiče direktnoCitat:
Uporabnik Gaston pravi:
Ni mi jasno kaj se vse to tebe tiče. Si dal kaj zraven, al kaj?
Razumem, da je nekaj nekomu všeč, drugemu pa ne.
Ne razumem pa, da ga moti, kako ta drugi živi.
Meni je recimo popolnoma vseeno, kje imaš ti svojo greznico.
In ne bom se ne privoščljivo smejal, niti se sekiral, če ti bo med večerno molitvijo prismrdelo po dreku.
Tvoja stvar. Kakor si boš postlal, tako boš pač spal.
Včasih ni imel vsak svoje kočije (oziroma slona).Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sicer je pa za moje pojme hotel slon zelo neumno splaniran, da nima nobenega konkretnega parkirišča zraven hotela. A večina gostov pride s taxiji?
Tudi v smrkce verjameš?Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Ker ste nekateri očitno malo izgubljeni glede časa in točnosti prihodov avtobusov:
LPP - Napoved prihodov avtobusov
Citat:
Uporabnik sass pravi:
no, potem zadeva deluje. moja pravi, da še nikoli ni falila za več kot minuto, dve. ali pa ima le neverjetno srečo, da se prometne nesreče, vremenski dogodki in kar je še Budi naštel zgoraj, dogajajo na nekih drugih koncih LJ in na nekih drugih avtobusnih linijah.
Poskusi enkrat ko bo obvoz, to ni tako redko pri nas. Recimo 14 ima tretnutno obvoz, talktrack že od začetka zaprtja ceste neuporaben.Citat:
Uporabnik sass pravi:
...na nekih drugih avtobusnih linijah.