Zaprtje Slovenske ceste v Lj

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Ja odhodi so že taki po voznem redu...realnost je pa žal dosti drugačna.

Ja. In vsak tretji avtobus se po poti izgubi, ane?
bonk.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik sass pravi:
sem že zgoraj napisal: gre se politično higieno. politik, ki mu protikorupcijska komisija da negativno poročilo, on pa se spreneveda, da se je to nanašalo le na vodjo parlamentarne stranke, bi moral takoj (najmanj) odstopiti z vseh funkcij. še posebej, ker so objavljeni celi kupi sumljivih poslov (npr. MOL nakaže plačilo za nek posel dvornemu izvajalcu, še isti dan pa se enak znesek pojavi na računu njegove firme - oz. od sinov). problem je, ker bo takega župana nasledil politik, ki bo ravno tako skorumpiran, vendar pa na žalost pol toliko sposoben.

467716-post_slo.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sicer je pa za moje pojme hotel slon zelo neumno splaniran, da nima nobenega konkretnega parkirišča zraven hotela. A večina gostov pride s taxiji?
Res so bili čudni 200 let nazaj, da niso pomislili na to, da bo večina gostov prišlo z avtomobili.
bonk.gif

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Za konjske vprege je bilo ravno prav prostora ..
Takrat se je imenoval še Hotel Elephant (do leta 1937, ko so Elephanta porušili)

razglednica_0027.jpg

sass

Guru
1. sep 2007
5.238
870
113
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:

Ni mi jasno kaj se vse to tebe tiče. Si dal kaj zraven, al kaj?
Razumem, da je nekaj nekomu všeč, drugemu pa ne.
Ne razumem pa, da ga moti, kako ta drugi živi.

Meni je recimo popolnoma vseeno, kje imaš ti svojo greznico.
In ne bom se ne privoščljivo smejal, niti se sekiral, če ti bo med večerno molitvijo prismrdelo po dreku.

Tvoja stvar. Kakor si boš postlal, tako boš pač spal.
gre se za to, da je ena kandidatka na zadnjih županskih volitvah v LJ na svojem volilnem programu posebej izpostavila izgradnjo manjkajoče kanalizacije. in ker je osmica lepo naučena ovčka, mora takšne stvari vedno omeniti, kadar je govora o županovanju v LJ, pa čeprav se to njega niti ne tiče direktno

erikson

Guru
25. avg 2007
22.759
6.529
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sicer je pa za moje pojme hotel slon zelo neumno splaniran, da nima nobenega konkretnega parkirišča zraven hotela. A večina gostov pride s taxiji?
Včasih ni imel vsak svoje kočije (oziroma slona).
grin1.gif

Dodatne parkirne prostore imajo zakupljene tudi v garažni hiši, kamor avte pelje postrešček.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.622
3.988
113
problem je ker oba črpata podatke iz zmedenega vira. Vira ki računa projekcije glede na prejšnje dogodke, ena nesreča, obvoz, nepredvidene vremenske razmere, sprememba trase... in zadeva ni lep čas vredna počenega groša (dokler se ne nauči dejanskega stanja iz katerega lahko izvaja projekcijo).

sass

Guru
1. sep 2007
5.238
870
113
no, potem zadeva deluje. moja pravi, da še nikoli ni falila za več kot minuto, dve. ali pa ima le neverjetno srečo, da se prometne nesreče, vremenski dogodki in kar je še Budi naštel zgoraj, dogajajo na nekih drugih koncih LJ in na nekih drugih avtobusnih linijah.

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik sass pravi:
no, potem zadeva deluje. moja pravi, da še nikoli ni falila za več kot minuto, dve. ali pa ima le neverjetno srečo, da se prometne nesreče, vremenski dogodki in kar je še Budi naštel zgoraj, dogajajo na nekih drugih koncih LJ in na nekih drugih avtobusnih linijah.

Po mojih izkušnjah je precej natančna. Itak, da fali za minuto, dve. Ponavadi pride celo prej. Je pa res, da ne gledam 3 ure prej, ampak 10,20 minut preden rabim.
lp

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.622
3.988
113
Citat:
Uporabnik sass pravi:
...na nekih drugih avtobusnih linijah.
Poskusi enkrat ko bo obvoz, to ni tako redko pri nas. Recimo 14 ima tretnutno obvoz, talktrack že od začetka zaprtja ceste neuporaben.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Dejte no nehat! Cela štala, kar konc vas bo, če je vsake kvatre enkrat 10 minut počakat na bus!

Kot otroc ste. Ma ne otroc, še huj... Kot pootročeni starčki, ena sama jamrarija pa najedanje, nikol ni nič dost dobr in zadost fajn.

Revčki ubogi, upam da boste zdržal brez točne napovedi prihoda 14-ke.
Če ne bo šlo, naj vam bo pa rahla zemljica.
stupid-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Če bi ti kdaj uporabljal avtobusni mestni promet na Zahodu, bi morda lahko opazil, da tam šoferjem ni cilj čimhitreje priti na končno avtobusno postajo, ampak sledenje voznemu redu. Vozni red je tak, da je napisan tudi na vmesnih postajah - in sicer do minute natančno. Če je avtobus zaradi manjšega prometa hitrejši, potem na kakšni vmesni postaji tudi počaka minuto ali dve, tako da se uskladi s predvidenim voznim redom.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Ne, Nigel, nikoli nisem uporabljal javnega prevoza v tujini. Kaj šele na ZAHODU!
In ne, še nikoli nisem slišal, da naj bi se šoferji držali voznega reda.
17758-icon_confused.gif

V bistvu sem bil sveto prepričan, da je vozni red napopan na tablo zato, da veš, kdaj avtobusa zanesljivo ne bo.
uf-1.gif

Viš, res fino, da imamo tebe, ki sem in tja milostno vržeš kak biser med nas svinje.
crazy1.gif