Zaplenjeno vozilo

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
kolesa so vsa najdena, policija jih nima zavedenih kot ukradena in po dolocenem casu se prodajo.

To kar durs prodaja je zaradi dolga drzavi. vozila ki pa jih odvzame sodisce pa prodaja oz drazi direktno sodisce. Mislim da je en webpage kjer so vse drazbe slovenskih sodisc gor. Ce se ne motim ga je enkrat patriot nalimal v cveku.

Jaz sem nalimal za nepremičnine, avtomobilov še nisem zasledil.

www.sodisce.si->seznam sodišč->izberes sodisce, ki te zanima->razpored aktualnih

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
papirji so bli zraven v travi?

Ne policaj mi je napisal Potrdilo na podlagi tretjega odstavka 15. člena pravilnika o postopku z najdenimi stvarmi (ULRS št. 87/2003) .... potrjuje da je po določilih prvega odstavka 52. člena stvarnopravnega zakonika (ULRS št. 87/2003) najditelj (jaz) pridobil lastniško pravico do najdene stvari, ki je vpisana v javni register stvari, ker upravičenec ni bil ugotovljen.

Tako mi piše na listu

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Citat:
Uporabnik jakkaa pravi:
Nekaj jih ma v hrambi avtovleka Primožič, cesta na mah...okolica Leclerka uvoz v ulico je pa z Jurčkove...

saj je vec pogodbenikov za LJ... tisti ki jeblizji tisti pride, nalozi in odpelje

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
A bodo nekaj let staro mečko E klase, dali v prešo?
smile-1.gif

Ja, uradno.
smirk-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kaj se je pa neuradno zgodlo z mojimi petimi grami orange bata, da nikoli nisem dobil poziva na sodišče ali česar koli
drugega, razen vpis v beležko in odvzem zelenja?

Ne vrjamem da 06' E320CDI roma ravno v prešo, nekako si nemorem tega predstavljat in mislim da je zatem kar nekaj "prašičjereje".

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kakšne e klasa ali drugo spodobno vozilo dobi prec garažo kje kot kakšno spremno vozilo ali za izvajanje kakšnih transferjev...

Da smo Švica še vrjamem da bi merklo prešali, v Balkanoveniji nismo tolk pošteni. (kajšele premožni)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Dej mX ne bluzi.

1. ce bodo tebi zasegli merklo E, bos verjetno hotel potrdilo (ce ga en bos dobil bo to kraja in bos ali klical 113 al pa medijem povedal)
2. ko bos imel potrdilo, bos z njim dokazoval da ti je bilo nekaj zasezeno.
3. o odvzemu odloca sodisce in ne policija
4. sodisce odloci kaj se stori z odvzetim predmetom

sej za travo še verjamem da je kje kdaj kaj izginilo ampak merkla je pa mal vecja zadeva ves... merklo si mel ti registrirano trave pa ne.

tista o vozilih za spremstvo je bila pa dobra, si em ansmejal

P.S. zadnjic si spraseval kaj se vozi po avstriji s spremstvom. Ce je bil bel kamion 4 aksar pol denar - so se danes po sloveniji vozili tudi.