Zanimiva nesreca s policijskim vozilom

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik bjani pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Še zdaj mi ni jasno, zakaj so na kraju nesreče bile potrebne oktavije (7 kosov), kible (3 kosi z vpleteno vred šteto) in dva rešilca?

Ok rešilca še razumem, pogojno še dve kareti, kaj pa je 7 oktavij delalo pa mi ni jasno...

jaka stvar ...pač so bili obveščeni o pregonu, takrat blokirajo okoliške ceste in so se po nesreči pripeljali na kraj dogodka. Saj menda ne misliš, da so se pripeljali s Policijske postaje
confused-1.gif

ah, pusti ga, še en 'lost1' intelekt...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
"Po podatkih policije je 29-letnik med vožnjo po Ljubljani storil več hujših cestnoprometnih prekrškov. Vozil je brez vozniškega dovoljenja, njegovo vozilo ni bilo registrirano, prevozil je rdečo luč, v krožišču vozil v nasprotni smeri in ni upošteval odredb policistov. Tako je ogrožal sebe in druge udeležence v prometu."

Hujši prekrški zame so, vožnja skozi rdečo, pa kontra v krožišču. Vse ostalo je pa treba zraven dodat, da se lepše bere, kot je rekel Lost1. Kaj je vzrok tega lovljenja? Da ni hotel ustaviti najbrž ne bojo napisal, ker so naravno smešni, koliko patrulj je treba, za enga Clio-ta. Če ta nima na vesti dveh ropov in enega umora, naj me tudi koklja brcne.
uf-1.gif

Jaz ne vem kaj mislete. Vsi varuhi pravice tam ob tistem kliotu (da niso še kake rezerviste klical
grin1.gif

še davno so šli drugam, tam je samo avtovleka in 1 policist

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Jaz osebno nisem na njegovi strani. Ne vem kaj je bilo. Zanimivo je čisto nekaj drugega. Glavno, da vi povežete s tem, ko mi razmišljamo s svojo glavo in nekah pripomnemo, povežete s tem, da ga zagovarjamo. Zanimivo bi bilo videt, kako se je stvar začela in koliko je bilo prirejeno napisanega. Tukaj je glavni keč. In kar je še najbolj trapasto, da je tam celotna PP. Torej, najbrž da ima na vesti dva ropa in en umor, NAJMANJ. Še prometniki so uletel. Nej nekdo slika, če je že prišla specijalna enota.

Edit: me je štibrček prehitel. A da so se pa celo že speljali. Ja pohvalno, je treba izkoristit nedeljo za kakšen zahrbtni radar kje.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
a dejansko res obstaja folk pri nas ki se v tem primeru postavi na stran tega bedaka. da so kao policaji tu krivi.

Ja.

Synthman, lost1 in exhair, pač dežurni jamravčki čez policijo.

Res ne vem v čem je problem - če vidiš loparček, ustaviš. Jaz sem še zmeraj in praktično ne poznam osebno človeka, ki ne bi, torej ni to ravno atomska znanost.

Za visoke kazni je pa zelo enostavna rešitev - voziš izključno po omejitvah.
smirk-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Res ne vem v čem je problem - če vidiš loparček, ustaviš. Jaz sem še zmeraj in praktično ne poznam osebno človeka, ki ne bi, torej ni to ravno atomska znanost.:
In če ne ustavi, ima policija ga je treba za vsako ceno ulovit, četudi je pri lovu verjetnost nesreče (tudi smrtne), pri katerih nastradajo tudi čisto nedolžni mimoidoči zelo velika??? da/ne

Pomoje boste naslednjič, ko bo avto po "oplazenju" zaneslo v skupino pešcev ob cesti orgazmirali.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ne narobe razumet... ne da se folk postavlja na stran "tega bedaka" ampak je fora v tem, da policija prikazuje stvari po lastni volji, da so prikazani v malce lepši luči.... npr. tista kibla ni nikoli samo "oplazila" tega cliota itd... ga je morala kr lepo zadet.
A ni zanimivo, da se pri tovrstnih nesrečah velikokrat pojavijo dve povsem različni verziji dogodka. očividcev in policije?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
je ja...samo nekateri si tega nikoli ne bodo priznali, policaji že vedo kaj delajo in to počnejo izključno v naše dobro oz. za našo varnost. in oni imajo prav, ti se pa motiš. pika.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Res ne vem v čem je problem - če vidiš loparček, ustaviš. Jaz sem še zmeraj in praktično ne poznam osebno človeka, ki ne bi, torej ni to ravno atomska znanost.

Jaz tudi to vedno naredim. Pa sej zato se lahko še vedno nestrinjam z njihovim delom? Zakaj so inkasanti in po navodilih katerga, pa nej povejo. Da bom potem kaj pripomnil čez komandirje in ostalo gamad. 1x nisem ustavil, priznam. Grešil sem, kesam se in mi je zelo žal. Ma nisem bil ob denar, avto in kar je najbolj pomembno (vsaj zame), nikogar nisem ogrožal.

Thrivial, veš kaj je še najbolj smešno. Ko se vsake toliko časa pojavi kakšen novi alter in sprašuje take sumljive reči. Najbrž ta isti človek nabija kako je pametno voziti po omejitvah v drugi temi. Pol pa ni jajc to vprašat pod svojim imenom. Ni zastonj alter tole.
grin1.gif

Matey, ne pika, ampak PIKA

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Vsi ste polni besed in branjenje takih budal, dokler ne ubije taka budala nekoga. 29 letnik in take možgane? Sramota za odraslo osebo.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
No, če si, pa še vedno na nek način zagovarjaš vse skup je pa res žalostno...

Kot sem že rekel, ni problem v posamezniku,posameznem primeru,ampak treba gledat z drugega kota,glej celo sliko koliko €€€€ se pobira vsako leto, pa koliko je res boljše stanje na cesti.Par let nazaj je bilo na cesti stanje boljše.

Veš zakaj se je vse to zgodilo danes? Ugibam ker se je verjetno normalno peljal brez izpita in z nereg. vozilom in je pač padel v naključno kontrolo prometa/dokumentov, bezati je pa zacel ker je dojel koliko kazni bo to, da bo avto odvzet etc...
Ampak policije je pa bilo tam kot da so vsaj 2 ubili, ne vem če jih je bilo toliko ob ropu pošte zadnje case..

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
"Zaradi tega sta se vozili oplazili"
In potem je poletel iz avta?
Kaj, a Clio-ti nimajo vrat?

No, počakajmo, da se ta juha ohladi, pa jo potem posrkajmo...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Vsi ste polni besed in branjenje takih budal, dokler ne ubije taka budala nekoga. 29 letnik in take možgane? Sramota za odraslo osebo.
Ja tokrat je policaj z marico za trenutek zamudil, pa se je cliotu samo zaletel v bok. Pred leti v Velenju je bilo bolj veselo, ko je motoristu s sopotnico zaprl pot. A se še kdo spomni, kakšne so bile posledice?

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ne narobe razumet... ne da se folk postavlja na stran "tega bedaka" ampak je fora v tem, da policija prikazuje stvari po lastni volji, da so prikazani v malce lepši luči.... npr. tista kibla ni nikoli samo "oplazila" tega cliota itd... ga je morala kr lepo zadet.
A ni zanimivo, da se pri tovrstnih nesrečah velikokrat pojavijo dve povsem različni verziji dogodka. očividcev in policije?

Potem se pa pojavi na forumih še veliko drugih verzij, ko so pametni tisti, ki sploh ne vejo kaj se je dogajalo, kot recimo tole:

Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Veš zakaj se je vse to zgodilo danes? Ugibam ker se je verjetno normalno peljal brez izpita in z nereg. vozilom in je pač padel v naključno kontrolo prometa/dokumentov, bezati je pa zacel ker je dojel koliko kazni bo to, da bo avto odvzet etc...
Ampak policije je pa bilo tam kot da so vsaj 2 ubili, ne vem če jih je bilo toliko ob ropu pošte zadnje case..

In kateri verziji boš ti verjel, je že vnaprej znano.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Tudi jest razmišljam podobno.
Če gledamo pa še mace dlje nazaj, je pa najbrž brez izpita ostal zaradi 18 pik, ki jih lahko hitro nabereš, ko je bil brez izpita pa tud ne vem zakaj bi plačeval še registracijo in zavarovanje. Zavarovalnica mu itak nobene škode ne bi plačala v nobenem primeru.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
ksz

Losta verjetno boli dejstvo, da je pred leti sam veckrat prevozil kako rdeco luc sredi noci na isti ulici. Mene bi tudi stisnilo ce bi pomislil da bi se isto lahko koncalo takrat...

Gre za cloveka, ki je peljal kontra v krozisce tomacevo. Tam se je vse skupaj zacelo.

Prometna policija je prisla na kraj zaradi nesrece sluzbenega vozila policije in zaradi teze poskodb. Na kraju sta bila tudi drzavni tozilec in preiskovalni sodnik. Kibla ki je imela nesreco ni sodelovala v lovljenju ampak je prisla s kontra strani. So pa imeli vsi skupaj (tako policista kot kriminalec) to smolo, da je slednji v krizisce priletel ravno v casu ko je tja pripeljala kibla. Glede na poskodbe kible, verjamem da ni slo za kaj vec kot za oplazenje, saj se je clio ustavil 30 m naprej. Ce bi bolj pocilla bi ostal sredi krizisca.

Iz vozila ga je vrglo ker ni uporabljal varnostnega pasu. Sicer vprasanje ce bi sploh bil poskodovan.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ti kar ugibaj. Mene pa vedno znova čudi, kakšen strašen, neverjeten problem imate s tem, da se, če za volanom kršite predpise, utegne zgoditi, da plačate kazen. Potem so pa policisti po vaše 'inkasantje'. Ja, a na izpitni vožnji vam je pa uspelo voziti po predpisih?
confused-1.gif
Moram priznati, da mi je čedalje bolj všeč ameriški sistem - voznika, ki krši predpise, je potrebno ustaviti. In ga ustavijo, tako ali drugače. Pika.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.099
44
48
jst sm vidu da se je policaj zaletu v cliota ko je ta stal pri miru na rdeči luči, pol ga je pa zaradi sile trka odbilo na drugi konc križišča. Policija je pa napisala da je un bežal itd, samo da nebi policaj bil kriv za prometno nesrečo. aja pa policaju niso dal pihat. pa še helikopter je krožil.
tko, pa sem še ena priča več, da bo lahko syntiæ s tem utemeljeval pokvarjenost policije in si ga na to drkal in doživljal orgazme.
a je tko sintič, ja ja grdi grdi policaji

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Zajbel, ne razumes. Vseeno mi je za ta primer.

Govorim to, da je vse skupaj preraslo v to, da se samo pobira pobira pobira ...
Podobno kot nekdo ki najde nafto, je vesel in jo hoče še, pa še ... tko je pri nas. Prekrški so in vedno bodo, tist k pravi da jih ne dela, enostavno živi v neki pravljici...

Zakaj niso vrgli stingerja po tleh? Zakaj niso nehali loviti s markiranimi avtomobili,pa mu raje sledili s civilnim in na varen način ustavili/zaprli cesto.

Ne pa sred krizisca nabasat ga u bok, zmislt si da se je on zaletel ( no edino če je vse 4 gume obrnil za 90 stopinj in vozil cel cas bočno) , samo hvala kurcu da ni bilo na avtobusni več ljudi v katere bi ga policaj izrinil. Kriv bi bil voznik Clia seveda, mrtev pa clovek na postaji, policaj pa junak.