Ne rabiš mi naštevat teh dejstev, so mi poznana. Ampak glede na to kako pišeš bi človek pričakoval, da si bolj preventiven, ker kaj pa če ti slučajno zavre...
Meni se sicer zdi, da si supermen tukaj bolj ti, glede na količino moraliziranja, ki si ga sposoben ustvariti bi človek vsekakor pričakoval, da je okrog tebe vse tipi topi, še prva pomoč v avtu je v okviru roka trajanja in rezervna guma tedensko preverjena na ustrezen tlak... Gum pa vseeno židovsko ne bom menjal. Doslej sem imel v 20 letih vozniške samo 1 prometno, pa še to zato, ker je počil abs obroček in avto ni zaviral tako kot bi moral oz. komaj kaj. Takrat sem nagazil znak in nisem po židovsko povzročil škode avtu pred mano v katerega bi se drugače zabil... Ampak ti že veš kako smo mi židje na starih gumah, komaj čakamo, da koga nagazimo, ker nam ni za dati 200 eur za nove gume, da se bomo ustavili tisti meter ali dva prej, medtem, ko je na cestah polno novih kitajskih gum, ki imajo najbrž še daljšo zavorno pot kot 10 let stara Sava (skladiščena v temi na platišču).