Z vsako gumo se pelješ, tu sploh ni problema. Samo ustavi te pa ne vsaka pravočasno .trenutno neke 11 let stare, pa se ravno tako pelješ, .
Tebi se gre samo za prestiž.Sorry samo da leta 2021 kupiš nove savine ,kot da ni izbire boljših za isto oz.malenkost dražjo ceno.
Govora je o s3Zakaj? Tretjo sezono vozim eskimo HP, bp.
4 gume za 30 evrov? Vzemi ce dobis se montazo kje ugodno.Z avtom delam izredno malo km in nisem nabavil zimskih gum. Ocitno bo letos kar veliko snega in ravno se je pojavila moznost, da dam nanj par km vozene 6 let stare s3. Vem, da je to samomor na dezju, a v sneg bom se kam prisel? Lastnik jih ceni na 30€, ceprav je to pomoje bolj za sixpack piva oz. prvomajski kres.
Saj sem vedel za take komentarje.Maloprej mu govorijo da je S3 za en drek, ti pa mu nalite ponujaš?
Aaa torej maš avto, ki se ne rabi ustavit?To je res. Zato pa tudi so na takem avtu, kjer ni nekih možnosti težav.
To je eco fašizem, sem pisal enkrat. Ampak ja, lol nategujejo nas kot pujse. Zimska guma je imela vedno med 8 do 10mm profila, letna 7 do 9mm. Odvisno od znamke. Lej imas pa lazjo in izpuscas manj co2. Zamisli se maloNa letosnjih novih s3+ gumah ni niti 8mm profila. Nekatere ga imajo po skoraj v preteklosti, Savine niti 8 nic vec.
Za tebe bumbarja vsekakor ja, za ostale pa pač vozimo gumam primerno. Zaenkrat ne driftam z 20 let staro KIO. Lahko pa naredima en test, ti se postavi pred zid, jaz bom pa skušal ustaviti, pa da vidimo, če še kaj primejo...Aaa torej maš avto, ki se ne rabi ustavit?
Kaj pa, če se ti postaviš pred zid in on poizkuša ustaviti s tvojimi gumami?Za tebe bumbarja vsekakor ja, za ostale pa pač vozimo gumam primerno. Zaenkrat ne driftam z 20 let staro KIO. Lahko pa naredima en test, ti se postavi pred zid, jaz bom pa skušal ustaviti, pa da vidimo, če še kaj primejo...
Pol pa zanalašč sploh ne bo bremzal.Kaj pa, če se ti postaviš pred zid in on poizkuša ustaviti s tvojimi gumami?