Predno se vsi razpočite zaradi porabe.
Če imaš 17+k€ za karjolo potem verjetno zaradi pol deci večje ali manjše porabe ne boš crknil. Itak je razlike v zavarovenju med 1,0 10 let starim atmosferskim bencincem in 2.0 turbo dizlom ohoho, tako da prosim..
Moja gara ima še DPF filter in pri teli zadnji seriji je zadeva "kao smart" Če imaš kratke cikle bo regeneracija non-stop. Takrat gre trenutna poraba gor za 5-9 litrov! Za cikel regeneracije pa hudič rabi 20+ kilometrov. Zato pa tulim da prste stran od DPFja.
Prav težke noge ponavadi nimam in porabo zmanjšat za 1 liter pomoje ne gre. Mogoče kak deci ampak da se bom na ta račun jajcal in ne vozil po cesti - ne hvala.
Audiji so pa itak fantastični. Porabo lahko spraviš na -3 litre sem slišal. Že tako imajo nizko, če pa v rezervoar fukneš še nek tablet pa nafta iz mašine teče nazaj v rezervoar.
Nehajte ga srat . Službeni kangoo 1,5 dci ima povprečje malo pod 6 litrov. In da ne bo pomote, ne izmenjujemo si avtomobilov tako da je 99% vožen od mene, pa tudi natovorjen v večini primerov ni... Ampak audi je pa zakon. Pa 20 let stare bavarije tud (maciiiii, aja je hvala bogu na morju)