ZAMENJAL baterijo na nuvi 350

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
A niso to ravni, križni in magnet? Ker teh imam že nekaj kompletov. Tukaj se pa rabi zelo majhen torx, če se ne motim. Sem že odprl par garminov, sam sem jih z ravnim najmanjšim kar jih imam. To me moti. Rad bi imel pravo orodje za te stvari, ne pa neke približke. To zadnje ne leti nate hipnotik ampak name osebno.

jriznar

Pripravnik
2. jun 2008
146
2
18
Ptuj
teddy imaš prav če nimaš pravega orodja boljše da ne delaš nič,jaz sem pred nekaj leti kupil mali komplet
takšniš izvijačev torx od T1 do T5 v jagru hoby program pa mi kar dobro služijo cena nekje 6€

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
ni problema,tako izgleda set,dva vijaka sta šestkotno ovalna(saj vemo zakaj so zakomplicirali),tako da sem se bal,da še s tem setom ne bom mogel zamenjati baterije,nikakor pa ne poskušajte z navadnim vijačnikom,ker vam ne bo uspelo,pa še robove boste dol pobrali,pol pa bo piz...
aja,po odvitju za razmik plastike uporabite kar nož,ker je rezilo dolgo in tako ne boste poškodovali plastike pri ločevanju ,pri 350 pazite,da boste po tem,ko boste sneli gps pazili,da vam fedrce ne bo kam daleč nabilo,ker potem poklopca ne boste več skupaj naredili,tako da ne priporočam menjave zunaj na prostem,no za tiste ki to prvič počnete,ostali itak vemo kako gre in na kaj moraš paziti

lep pozdrav
1248806-DSC00092.JPG

Priponke

• 1248806-DSC00092.JPG
    1248806-DSC00092.JPG
    86 KB · Ogledi: 215
Nazadnje urejeno:

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
en je omenil 45 eurov za zamenjavo baterije na servisu,za ta denar ti jaz pridem na dom,zamenjam baterijo,plačam kosilo in pivo

lp

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Hvala Dejvi. Bom šel pogledat ta komplet. Za razklent plastiko sem si pa kar sam naredil orodje. Dobil sem eno bolj trdo okroglo plastiko (fi cca 8 mm) in sem jo pobrusil kot ravni izvijač. Tako lahko razklenem plastiko narazen brez bojazni, da bi karkoli uničil. Kadar se bo pa konica uničla, jo bom pa spet pobrusil. Zaenkrat je še čist v redu, pa sem odprl že marsikaj. Pa tudi plastika je dolga cca 15 cm, tako da bo za lep cajt.

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
en je omenil 45 eurov za zamenjavo baterije na servisu,za ta denar ti jaz pridem na dom,zamenjam baterijo,plačam kosilo in pivo

lp

Za ta dnar dobiš novo napravo