ZAMENJAL baterijo na nuvi 350

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
nuviju 350 sem zamenjal baterijo in ne morem verjeti,da drži cel dan,na novih pa po 2-3 urah prazna

lp

Nazadnje urejeno:

debra5

Zelenc'
25. jun 2011
2
0
1
katero baterijo si vgradil ?
meni so jo vstavili na servisu pa je zaniæ že po enem letu

Lp

jriznar

Pripravnik
2. jun 2008
146
2
18
Ptuj
jaz imam še prvo baterijo pa zdrži 5 ur je pa nuvi star 4 leta se nič ne pritožujem nad napravo

gmarko

Pripravnik
5. jul 2009
189
0
16
nobena nova batarija ne zdrži več kot tolk, v vsakih navodilih piše, da jo moreš parkrat popolnoma napolnit in popolnoma spraznit, šele po parih ciklusih doseže svojo polno kapaciteto.

lp

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
nuviju 350 sem zamenjal baterijo in ne morem verjeti,da drži cel dan,na novih pa po 2-3 urah prazna

lp
Mi lahko poveš kakšen izvijač si uporabil? Jaz imam 765-ko in so eni ultra mini vijaki, za katere ne vem, kje naj izvijač dobim. Niti ne vem, kakšnega naj iščem
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ponavadi dobiš pri novi bateriji zraven oba posebna izvijača. Jaz jih še hranim.
Je pa seveda odvisno kje nabaviš baterijo.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ponavadi dobiš pri novi bateriji zraven oba posebna izvijača. Jaz jih še hranim.
Nabavil bi jo na ebayu, in dvomim da so kakšni izvijači zraven
confused-1.gif

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nabavil bi jo na ebayu, in dvomim da so kakšni izvijači zraven
confused-1.gif

izvijačev ponekod ni zraven,jaz imam komplet izvijaček za finoelektroniko,ce si iz mb ni problema,5 min,ni pa enostavno zamenjati,če še nisi,nezno moras delati,da ne odtrgaš kontaktov pod matično,pa gps moras nezno odklopiti,v mb en tip prodaja baterije za 25 eurov na studencih,če ne zeliš naročati preko ebay

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
imam en poseben set izvijačev,ki ga lahko kupiš na 10 eurov v bauhausu,tudi diske lahko odpiras z njim

Nazadnje urejeno:

jriznar

Pripravnik
2. jun 2008
146
2
18
Ptuj
menjava je čist simple malo pa že moraš pazit da kaj ne odtrgaš in na koncu garmina vržeš v kanto
lep video menjave baterije:https://www.youtube.com/watch?v=WYZKu_ZXa6o

debra5

Zelenc'
25. jun 2011
2
0
1
stalo je 45€, ali imaš mogoče link za nakup baterije

pozna kdo mogoče rešitev:
ko garmin priklopiš na avtopolnilec se začne polnjenje, ne glede na to, če je bil že prej do konca napolnjen na 220V polnilcu
s tem se zelo skrajšuje življenska doba baetrije če mnogokrat zaganjaš avto
kako bi polnjenje na avtopolnilcu vkljapljal ročno ?

lp

jriznar

Pripravnik
2. jun 2008
146
2
18
Ptuj
zakaj pa bi jo polnil na avtopolnilec ,če pa si jo predhodno napolnil na 220V ,saj baterija pri nuviju 350 drži itak 5-6 ur kar pa
zadostuje za pot po celotni sloveniji,na avtopolnilec pa jo priklopi ko bo baterija skoraj prazna saj te opozori.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Dejvi dej mal več opisa zdej k si vrgu kost za glodat. Ali ta set zadostuje za vse nuvije? Pa če je kšna slikca, da se to lažje najde na policah.