Lahko kak PrintScreen? Prosim Ne razumem prav dobro ... Se mi zdi, da sem spet nekaj zaje ...Nadomestne kode si generiraš na spletni strani, za katero jih potrebuješ.
Za Facebook je to na naslovu:
(še enkrat moraš vpisati prijavno geslo)www.facebook.com
Tam daš Show codes, levo imaš potem Download, kjer jih lahko shraniš kot datoteko.
Poglej priponko 62778
Nič ni pomagalo. Pojma nimam, zakaj. Ko sem kliknil na svoj račun, koda za geslo ni "prijela", čeprav mi je nekoč enkrat že uspelo. Jutri bom poskusil znova, na drugem IP. Le kaj mi še preostane drugega. Že en mesec se zajeb... s tem. Ga ni pod soncem, da bi mi lahko zares (konkretno) pomagal?
Kje pa bi lahko imel to možnost?Imaše kje možnost, da to urejaš v angleškem jeziku?
Podobno težavo sem imel sicer na paypalu, pa mi je uspelo rešiti po menjavi jezika.
Probaj to še v windowsih. Če si že, pa še v aplikaciji Android.Poglej priponko 62802
Danes sem spet prejel to sporočilo. Ko kliknem na povezavo pa ...
Poglej priponko 62803
to ... Nič!
Pa si dobil to e-posto, ki jo omenjajo?Poglej priponko 62853
Odločitev sprejeta, jaz pa se ne morem znova prijaviti. Neresni na FB!
Sem. Pa me ne spusti naprej.Pa si dobil to e-posto, ki jo omenjajo?
Če bi kdo mogel mi pomagati prek https://www.teamviewer.com/en/, objavljam tudi svojo ZOOm povezavo -Casteneda. Morda se najde kdo, ki bi se povezal tako z menoj, kajne? Samo sporočilo potrebujem prej. Da uskladiva čas.
Saj sem objavil fotko. Nekje prej med mojimi objavami je ...Malo vec napisi, kaj se zgodi, ko kliknes na povezavo… Samo to, da te ne spusti naprej je podobno kot nic …
Poglej priponko 62913
Vrglo mi je tole. Gesla za desni profil ne vem. Ko grem na Se ne spomniš gesla?, spremenim geslo, na koncu pa "zaščiten račun". In "jovo na novo". Bi poskusil z mano celoten poskus s TeamWiverjem na Zumu?