Vstopnice Sejem dom

PikaBika

Zelenc'
19. jan 2018
7
2
3
Pozdravljeni. Je morda tu kakšen razstavljalec, ki se bo predstavljal na Sejmu dom in ima še kaj vstopnic viška? :)

PikaBika

Zelenc'
19. jan 2018
7
2
3
PikaBika2 na 1919. :evil:

Lahko pa poveš zakaj bi ravno tebi dali dve vstopnici in ne nekomu od sodelavcev, strank, prijateljev,...

Zakaj pa ne?! Tja grem kot potencialna STRANKA razstavljalcev. In ker vem, da jih razstavljalci dobijo pa niti ne raztalajo vseh.
Ne rabim se pa Samo Svojemu zagovarjat zakaj bi “ravno meni kdo dal vstopnico” ;)

• Všeč mi je
Reactions: Feniks

sad

Guru
24. avg 2007
21.378
10.037
113
Imaš prav. Ti ne bi nič dala, dobila bi pa vse brezplačno. Ko bi vsaj zapisala, kaj iščeš in bi lahko on ocenil, če si dejansko NJEGOVA potencialna stranka.
Potem pokliči proizvajalce, kateri te zanimajo in pri njih vprašaj.

PikaBika

Zelenc'
19. jan 2018
7
2
3
Imaš prav. Ti ne bi nič dala, dobila bi pa vse brezplačno. Ko bi vsaj zapisala, kaj iščeš in bi lahko on ocenil, če si dejansko NJEGOVA potencialna stranka.
Potem pokliči proizvajalce, kateri te zanimajo in pri njih vprašaj.

Haha. Dear god, za dve vstopnici vprašam, ki ostanejo nerazdeljene pa ocenjuješ kako bi jaz kaj dala in kaj prejela? Nikjer ni zapisal, da je on razstavljalec, iz njegovega odgovora je bilo zaznati samo sarkazem. Pa tudi klečeplaziti ne rabim tukaj za dve karti.
Kot sem že rekla, ponavljam, moje vprašanje je bilo napisano zato, ker vem, da jih razstavljalci dobijo pa niti ne razdelijo vseh. Ne rabim pridiganja. Če jih nimaš pač ne odgovarjaj.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman