Citat:
Uporabnik Mirage pravi:
A te ne bi pri nas s sumom na tumor v glavi hospitalizirali in bi tako mel MR narejen v nekaj dneh?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Mirage pravi:
A te ne bi pri nas s sumom na tumor v glavi hospitalizirali in bi tako mel MR narejen v nekaj dneh?
Če življenje ni neporedno ogroženo (torej padaš v komo, nisi pri zavesti ipd..), potem ne. Če je sum zaradi bolečin in nevroloških motenj (mravljinčenje ipd...) potem lepo počakaš v vrsti. Če se pa motim, naj me kdo popravi.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Mirage pravi:
Če življenje ni neporedno ogroženo (torej padaš v komo, nisi pri zavesti ipd..), potem ne. Če je sum zaradi bolečin in nevroloških motenj (mravljinčenje ipd...) potem lepo počakaš v vrsti. Če se pa motim, naj me kdo popravi.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
in zaradi ene koloskopije ali pa UZ smo lani pokopali tasta starega niti 60. Ja saj vem, hvala bogu en bodoci penzionist manj. Ampak nekaj zelo podobnega se dogaja letos z njegovim sinom pri33 letih /pol leta bolniske,pa se ni videti cilja. Upam da ne PREDOLGO cakal /kot njegov oce.
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Kaj, če so zdravniki z napredkom znanosti postali bolj produktivni, vendar to spretno zakrivajo (Fides!). In privarčevani čas porabijo za samoplačniškem preglede.
Jaz sem jo vedno dobil v 2 dneh od naročila.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
3.7. mi je potekla EU zdravstvena kartica. Ker grem 9.7. na morje, sem jo 4.7. naročil preko spleta (v nedeljo).
5.7. do večera še nisem prejel nobenega potrditvenega maila, zato sem poslal zahtevek še enkrat. Dobil sem nazaj mail, da mi je bila kartica že poslana.
Danes me kliče mama, da sem dobil pošto, češ, da mi ne bojo poslali kartice, ker mi je bila že poslan oz. jo kao že imam.
Povzetek:
- Potekla je 3.7.,
- naročil sem jo 4.7. v nedeljo
- v proces je šlo 5.7 v ponedeljek
- 5.7 ob 23:00 zvečer sem poslal zahtevek še enkrat
- danes sem dobil pošto (poslano 5.7.), da ne dobim kartice, ker jo že imam.
Jebemu boga!
A veš, kako zgleda ekonomska totalka pri avto-zavarovanju?Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Meni bi bilo bolje, da bi tisti denar od plače namenil kakšni drugi zavarovalnici, ki bi potem v primeru nezgode izplačala privat izvajalcu, ala kasko varianta za avto, sam si izbereš izvajalca.
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
A še kdo zaupa v javno zdravstvo? Meni bi bilo bolje, da bi tisti denar od plače namenil kakšni drugi zavarovalnici, ki bi potem v primeru nezgode izplačala privat izvajalcu, ala kasko varianta za avto, sam si izbereš izvajalca. Ker trenutno če hočem do zobarja v doglednem času in da te normalno obravnava, moram privat, če hočem na MRI v doglednem času, spet privat, če hočeš da si dejansko obravnavan kot oseba, spet privat.
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
A veš, kako zgleda ekonomska totalka pri avto-zavarovanju?Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Meni bi bilo bolje, da bi tisti denar od plače namenil kakšni drugi zavarovalnici, ki bi potem v primeru nezgode izplačala privat izvajalcu, ala kasko varianta za avto, sam si izbereš izvajalca.
A si predstavljaš, kako bi zgledala ekonomska totalka pri zdravstvenem zavarovanju?
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
A še kdo zaupa v javno zdravstvo? Meni bi bilo bolje, da bi tisti denar od plače namenil kakšni drugi zavarovalnici, ki bi potem v primeru nezgode izplačala privat izvajalcu, ala kasko varianta za avto, sam si izbereš izvajalca. Ker trenutno če hočem do zobarja v doglednem času in da te normalno obravnava, moram privat, če hočem na MRI v doglednem času, spet privat, če hočeš da si dejansko obravnavan kot oseba, spet privat.
Mene pa bolj zanima, kako to da je to že en 4 post kjer si repliciral na 4 do 5 let stare poste. Kje jih sploh najdeš? Ali pa si bil zadnje 4 leta nekje v osami...