Katalizator...jaz ne razumem kaj je delal pod mašino
Katalizator...jaz ne razumem kaj je delal pod mašino
Saj ni bil pod mašino ampak nižje dol pod izpuhom, natančneje pod tistim delom kjer se nahaja katalizator, ki je zaradi določenih kovin dokaj zaželjena roba.jaz ne razumem kaj je delal pod mašino
"Servisiral" katalizator?jaz ne razumem kaj je delal pod mašino
President Biden mumbling about an alleged scene from a John Wayne movie to attack climate deniers as "lying, dog-faced pony soldiers" threw off many social media users watching his speech in Vietnam.
Biden spoke at the Group of 20 leaders’ summit during a press conference in Hanoi on Sunday. During the conference, AFP White House Correspondent Aurelia End questioned the president about the lack of a consensus on fossil fuels at the summit. After appearing to ramble for several minutes, Biden then referenced the western film actor to attack climate change critics.
Biden's 'John Wayne' quote confuses social media: 'Nobody' knows 'what he's mumbling about'
President Biden’s speech in Vietnam where he appears to quote a John Wayne film bewildered social media users who struggled to understand the meaning.www.foxnews.com
Video
taisti dogodek
White House press secretary ends news conference as Biden is still responding to questions from reporters
https://edition.cnn.com/2023/09/10/politics/karine-jean-pierre-joe-biden-press-conference/index.htmlDedek, dovolj neumnosti za danes to
Btw, to frazo ponavlja kot papiga
2/2020
https://www.estela.si/gammapiu-parni-likalnik-za-lase-vapor-infraredJoe Biden calls voter a 'lying, dog-faced pony soldier'
Joe Biden issued a confusing insult at a voter during a town hall in Hampton, New Hampshire Sunday, calling her a 'lying, dog-faced pony soldier.'www.dailymail.co.uk
kakšno staro zalogo?In neomejenim dostopom do orožja in streliva. Ko bo pri nas Janša razprodal svojo staro zalogo orožja, bo pri nas ravno tako.
Če nisi ti slišal, še ni rečeno, da tega nihče ni rekel. Na primer Janšev šofer v tistih časih je to izpovedal, da je vozil kufre denarja v avstrijske banke. Še posebno v tisto, v kateri je Janša v naslednjih letih jemal kao kredite.Toliko besed in nikogar, ki bi rekel, evo jaz sem nesel kufer dnarja od orožja...
A za weekend v Lepeni al za avstralsko kliniko?. Še posebno v tisto, v kateri je Janša v naslednjih letih jemal kao kredite.
Vprašaj ga, a nista bestiča?A za weekend v Lepeni al za avstralsko kliniko?
Kaj se je zgodilo z ZUJF-om, pozabil sem že? A niso nekaj pokojnine manjšali?Ja kako.....tako k so ga cel poosamosvojitveni lajf strašil z njo!
Sej pokojna stara mama je tud povedala da so jim plozal če bodo za Janšo volil da jim bo peMzije zmanjšu....
.....ne tko k KaHl k jim je ablublu 1000eur...