Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.077
16.222
113
jaz ne razumem kaj je delal pod mašino
Saj ni bil pod mašino ampak nižje dol pod izpuhom, natančneje pod tistim delom kjer se nahaja katalizator, ki je zaradi določenih kovin dokaj zaželjena roba.
Je na posnetku tudi lepo vidno, ko ga tip sveže odžaganega lepo potegne ven in odide novim dogodivščinam lopovščinam naproti.

• Všeč mi je
Reactions: B81

aceofs

Zelenc'
31. jan 2023
26
-12
3
President Biden mumbling about an alleged scene from a John Wayne movie to attack climate deniers as "lying, dog-faced pony soldiers" threw off many social media users watching his speech in Vietnam.

Biden spoke at the Group of 20 leaders’ summit during a press conference in Hanoi on Sunday. During the conference, AFP White House Correspondent Aurelia End questioned the president about the lack of a consensus on fossil fuels at the summit. After appearing to ramble for several minutes, Biden then referenced the western film actor to attack climate change critics.

Video

taisti dogodek

White House press secretary ends news conference as Biden is still responding to questions from reporters
Dedek, dovolj neumnosti za danes to

Btw, to frazo ponavlja kot papiga
2/2020
https://www.estela.si/gammapiu-parni-likalnik-za-lase-vapor-infrared

so funny

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.361
5.652
113
Ja kako.....tako k so ga cel poosamosvojitveni lajf strašil z njo!

Sej pokojna stara mama je tud povedala da so jim plozal če bodo za Janšo volil da jim bo peMzije zmanjšu....

.....ne tko k KaHl k jim je ablublu 1000eur...

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

B81

22. jul 2007
37.601
10.896
113
Toliko besed in nikogar, ki bi rekel, evo jaz sem nesel kufer dnarja od orožja...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Toliko besed in nikogar, ki bi rekel, evo jaz sem nesel kufer dnarja od orožja...
Če nisi ti slišal, še ni rečeno, da tega nihče ni rekel. Na primer Janšev šofer v tistih časih je to izpovedal, da je vozil kufre denarja v avstrijske banke. Še posebno v tisto, v kateri je Janša v naslednjih letih jemal kao kredite.

• Haha
Reactions: B81

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.655
3.934
113
Ljubljana
hmpg.net
Ja kako.....tako k so ga cel poosamosvojitveni lajf strašil z njo!

Sej pokojna stara mama je tud povedala da so jim plozal če bodo za Janšo volil da jim bo peMzije zmanjšu....

.....ne tko k KaHl k jim je ablublu 1000eur...
Kaj se je zgodilo z ZUJF-om, pozabil sem že? A niso nekaj pokojnine manjšali?

(pa osebno mislim, da pokojnina ni nekaj kar se deli, temveč nekaj kar se zasluži)