Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
President Biden mumbling about an alleged scene from a John Wayne movie to attack climate deniers as "lying, dog-faced pony soldiers" threw off many social media users watching his speech in Vietnam.

Biden spoke at the Group of 20 leaders’ summit during a press conference in Hanoi on Sunday. During the conference, AFP White House Correspondent Aurelia End questioned the president about the lack of a consensus on fossil fuels at the summit. After appearing to ramble for several minutes, Biden then referenced the western film actor to attack climate change critics.

Video

taisti dogodek

White House press secretary ends news conference as Biden is still responding to questions from reporters
Dedek, dovolj neumnosti za danes

Btw, to frazo ponavlja kot papiga
2/2020

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Dejmo naredit en miselni poskus. Ali pa lahko tudi nekdo anketo vrže.

Doma ti pozvoni sam bajden in ti ponudi 1000$ in USA državljanstvo. Bi sprejeli?

Doma ti pozvoni sam bajden in ti ponudi USA državljanstvo. Bi sprejeli?

Doma ti pozvoni sam bajden in ti ponudi USA državljanstvo, če plačaš 1000$. Bi sprejeli?

Doma ti pozvoni sam putin in ti ponudi 1000 rubljev in RU državljanstvo. Bi sprejeli?

Doma ti pozvoni sam putin in ti ponudi RU državljanstvo. Bi sprejeli?

Doma ti pozvoni sam putin in ti ponudi RU državljanstvo, če plačaš 1000 rubljev. Bi sprejeli?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Dejmo naredit en miselni poskus. Ali pa lahko tudi nekdo anketo vrže.

Doma ti pozvoni sam bajden in ti ponudi 1000$ in USA državljanstvo. Bi sprejeli?

Doma ti pozvoni sam bajden in ti ponudi USA državljanstvo. Bi sprejeli?

Doma ti pozvoni sam bajden in ti ponudi USA državljanstvo, če plačaš 1000$. Bi sprejeli?

Doma ti pozvoni sam putin in ti ponudi 1000 rubljev in RU državljanstvo. Bi sprejeli?

Doma ti pozvoni sam putin in ti ponudi RU državljanstvo. Bi sprejeli?

Doma ti pozvoni sam putin in ti ponudi RU državljanstvo, če plačaš 1000 rubljev. Bi sprejeli?

Pa izbira:"boli me krščen duš za oboje"?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Odločitve bazirane na nekem nemogočem scenariju, ki si ga izmisliš za dokazovanje "svojega prav"(vsi bi zda, noben Ruse), pač niso odločitve.

P.S. Praktično nikoli ni samo dveh opcij.
Tudi tukaj ne-ne izberem nobenega državljanstva, ker me ne vleče v nobeno od teh dveh vukojebin

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: endvatri in bizi

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Sem napisal "miselni poskus". To pa menda ja razumeš, zakaj se gre. Izbereš eno od opcij po svoji volji in prepričanju, tisto, ki bolj ustreza tvojemu prepričanju. Da bo zadeva lažja, dovolimo več odgovorov.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.205
713
113
Odločitev oditi nekam in začeti na novo je najbolj odvisna od tega koliko aktivne dobe ti je še ostalo, šele potem se začneš spraševati kam. Po 40 letu je vse skupaj bolj ali manj hipotetično. Razen v primeru vojne ali totalnega državnega razsula.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
To morda drži, ampak moj point ni bil ta. Beri nekaj prvih strani te teme in potem še zadnjih 50 recimo in primerjaj. Ta tema je popolnoma zabluzila tisti prvi pravi pomeni, ki ga je Matey začel. Zdaj je samo še peskovnik nekaj zablujencev (ne bo mo niti pisali katerih, ker se verjetno vidi) ki si vsak spodrsljaj nekega starčka, ki je sicer res predsednik USA, privoščijo kot otroci v prvih razredih osnovne šole. Sami so seveda popolni. Zato seveda tisti miselni poskus zgoraj, anketa verjetno niti ni potrebna, rusije in ruskega državljanstva ne bi nihče izbral, pa tudi če bi ti sam putin dal miljon rubljev, tega ne bi niti vsi tisti ki se tako očitno zabavate ob teh spodrsljajih ali pa ki tako zelo vneto zagovarjajo rusijo in putina. Tko pač je. USA je še vedno toliko dobra država, da bi marsikdo tudi plačal 1000$ da bi dobil USA pašaport, za ruskega pa BNK.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jonny77 in B81

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.422
7.018
113
Dokazano, da je stelth tehnologija!

Drugače pa v novici se bere, da se je pilot katapultiral iz neznanega razloga nad gozdnatim terenom vzhodne obale, ni izključeno, da je letalo padlo v jezero.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.588
2.397
113
Pomurje
To morda drži, ampak moj point ni bil ta. Beri nekaj prvih strani te teme in potem še zadnjih 50 recimo in primerjaj. Ta tema je popolnoma zabluzila tisti prvi pravi pomeni, ki ga je Matey začel. Zdaj je samo še peskovnik nekaj zablujencev (ne bo mo niti pisali katerih, ker se verjetno vidi) ki si vsak spodrsljaj nekega starčka, ki je sicer res predsednik USA, privoščijo kot otroci v prvih razredih osnovne šole. Sami so seveda popolni. Zato seveda tisti miselni poskus zgoraj, anketa verjetno niti ni potrebna, rusije in ruskega državljanstva ne bi nihče izbral, pa tudi če bi ti sam putin dal miljon rubljev, tega ne bi niti vsi tisti ki se tako očitno zabavate ob teh spodrsljajih ali pa ki tako zelo vneto zagovarjajo rusijo in putina. Tko pač je. USA je še vedno toliko dobra država, da bi marsikdo tudi plačal 1000$ da bi dobil USA pašaport, za ruskega pa BNK.
Ko drek z drekom primerjas.

Doma pa ziviš v raju in misliš da si v dreku

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
Naj dodajo v tiralico, da je notri 50 kg bakra, ga bodo "Strojani" poiskali asap !
so našli pacijenta, brez panike.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113

Consider Burisma, the corrupt Ukrainian energy company that paid his son lavishly to serve on its board. At any point, Biden could have shut down this operation to use his son to get to him, and at any number of junctures it should have been obvious — if it wasn’t all along — what was happening. Biden did nothing and, in fact, played along.
In other words, he made himself party to a grotesque influence-peddling scheme beneficial to his family. Is there any standard by which this is okay?