So bli ja, zakaj sprasujes?V Drezdnu ni bilo otrok?
So bli ja, zakaj sprasujes?V Drezdnu ni bilo otrok?
O čeme je tekla tema, da je oni zajebant skočil na dresden?Zato
Bombing of Dresden - Wikipedia
en.wikipedia.org
FBI helps Ukraine censor Twitter users and obtain their info, including journalists
The FBI aided a Ukrainian intelligence effort to ban Twitter users and collect their data, leaks reveal. Twitter declined to censor journalists targeted by Ukraine, including Aaron Maté.mate.substack.com
The Federal Bureau of Investigation has aided a Ukrainian intelligence effort to censor social media users and obtain their personal information, leaked emails reveal.
In March 2022, an FBI Special Agent sent Twitter a list of accounts on behalf of the Security Service of Ukraine (SBU), Ukraine’s main intelligence agency. The accounts, the FBI wrote, “are suspected by the SBU in spreading fear and disinformation.” In an attached memo, the SBU asked Twitter to remove the accounts and hand over their user data.
P.S., ce mislite, da je pri nas v Sloveniji kaj drugace, think again...
Ubožec, a so ti preprečili dostop, do kredibilnega vira informacij? In to v času, ko je Musk prevzemal twiter v času revizij, ko so našli na tone bot računov - kateri so med drugim dvigovali število uporabnikov in s tem vrednost platforme.
No, tu so slike, kako je SBU našla pisarne kredibilnih virov informacij. Ubožci so šli do te skrajnosti, da so nabavili na stotine sim kartic, da jih grdi zahod ne bi našel iz istega naslova:
Ukraine police raid social media bot farm accused of pro-Russia propaganda
The Ukrainian cyber police have shut down a bot farm allegedly spreading disinformation on social media in an attempt to sway public opinion about Russia’s war in Ukraine.therecord.media
Vir(e) prosim lepo...
Ker to je malo smešno vse skupaj...
Uf še sreča, da ti dobiš samo legit zadeve iz prve roke.Jaz ze imam vire informacij, nic bat. Problem je, ker se informacije skrivajo oz prirejajo za splosno javnost na hrbtih novinarjev.