Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Popolnoma mi je vseeno, kako se ženske oblačijo, le tistega ne razumem, ko še pozimi kažejo večji del trebuha in hrbtišča z globokim dekoltejem, potem so pa ves čas prehlajene
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Na spletni strani, posvečeni islamu, so razkrili, zakaj ženske čutijo potrebo, da se oblačijo na takšen način. Moram reči, da se z nekaterimi ugotovitvami kar strinjam.
Vir
Citat:
Uporabnik Dr.Rugelj pravi:
Po vsem balastu smo torej prišli do zaključka, da ženska ki se napedena doma za svojega desca je inteligentna, ljubeča itd. torej primerna za mamo otrok, povprečna slovenka, ki pa doma visi nonstop v trenirki in v nekih capah, ter se napedena samo če gre kam od doma, pa je nesamozavestna, relativno neumna, ki za dokazovanje same sebe njej sami, potrbuje dvorjenje, flirtanje in pozornost moških okrog nje. Do tu vse lepo in prav. Vendar pa se v tej točki poraja vprašanje: Če je nekdo samski v neki družbi kjer se pojavljajo samske ženske. Ali je napedenana ženska zanj slabša kot potencialna mama njegovih otrok, kot pa ena ki je tam kot "cotl". Kaj torej pravite. A je boljše s hudo hibridno limuzino zapeljat eno ki je cotl al eno ki je huda že od daleč. Me zanima kakšna bi bila izbira na tem forumu.
Popravek:
Oh kakšno bedasto vprašanje sem postavil na forumu, kjer vsi modeli pritiskate hude bejbe, ki znajo spečt svinjsko kračo, tako da je not sočna zuni ravno prav zapečena.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Sej to sploh ni daleč od resnice. Večji "problem" je to, da ti dajo potem noge narazen ravno takšne iz prvega dela tvojega posta, saj večinoma ravno take dejansko palijo na določene znamke avtomobilov, običajno nemške (pa še to zato, ker drugih ne (pre)poznajo)
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ja ko je še študentka, je za njo dober tip, tudi če je šofer, kelnar, ali kaj podobnega. Pol pa ženska začne delat kariero, pa si reče, kaj jaz delam s tem luzerjem, ne morem met takega tipa, pa začne iskat tipe s kariero. Tipi s kariero pa so ponavadi že poročeni, ali pa so samski in porivajo okoli in sploh niso zainteresirani za kaj več.
Kurvetine z dolgo kilometrino pa pol pogosto dobijo kakega situiranega-ločenega ali pa perspektivnega in naivnega.