Zakaj so ženske v miničih in dekoltejih - razkrito

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Moški, ki začne misliti s spodnjo glavo ima drug problem. In to začne zato, ker ima zgornjo glavo prazno. Pa ni pomembno kako "lepa" in kako "lepo in seksi" je le-ta oblečena.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
hmm.. to bi mogu vprašat, na en ženski forum.
Mi je pa zanimivo.
Če so atributi všečni in da ni preveč odkrito, ker potem je že mal kurbistično, je zadeva enkratna.
Apak zakaj hudiča si baba natakne miniča, odspodaj zvite noge, presuhe, riti premal, joški podprti z nevem kakšnim ziznhalterji in kjer je več drata kot joškov...pa čik v "žnablah"itd. Pa nočem žalit nikogar (ima nal lepih in mal manj lepih), ampak pr takšnih pa pomislim na marsikej.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Zakaj pa desci šlapamo okoli v opankah z nogavicami, kažemo wampe in pol riti itd.. ima takih i ovakih.. ?

Na tem alterju ste pa res iz kamene dobe eni

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Zakaj pa desci šlapamo okoli v opankah z nogavicami, kažemo wampe in pol riti itd.. ima takih i ovakih.. ?

če si mislil za kameno dobo mene:
Tud nekatere ženske kažejo vampe, obute v opanke, riti lezejo izpod ne vem česa, ... ampak tukaj ni govora o tem (če nisi opazil)
Da ti pojasnim, pisal sem o tem, da nekatere navlečejo na sebe da bi zgledale IN, na koncu pa ispade, da bi bilo boljše če bi bile v "opankih" z trebuhom veni.... ker rezultat tega je.... ??
Kot na Alterju, ko nekdo hoče biti v vsaki temi pameten, je pa ....
kapiš??

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Je že kdo pomislil, da je ženskam včasih enostavno vroče in nič drugega (izvzete tiste, ki miniče ipd. nosijo pozimi, pri njih je razlog očitno res drugačen)? Imate kakšne predloge, kako se naj ženska obleče pri 30 stopinjah, da bo vam še zmeraj funkcionirala zgornja glava? Safari hlače, flanelasta srajca ali kar v nindža stilu? Ker obstajajo tudi tipi v bundesliga adidas kratkih hlačkah, ne morem imet nobenega komentarja o neprimernosti kolektivnega oblačenja žensk.

Srprajz, tud debelim je vroče (pravzaprav še bolj). Se naj zato poleti zadekajo in švicajo kot prašiči, da vas ne bodo motile s svojo grdobo (čeprav bo potem spet jamranje, da smrdijo)?

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
KSZ Mislim da smo se v tej temi pogovarjali o nečem povsem drugem kot o izogibanju poletni vročini.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Seveda se niste mogli pogovarjati o tem, ker o tej možnosti sploh niste razmislili.

1. Poleti je zunaj 100x več žensk v miničih kot pozimi.
2. Ljudje se pogosto (če ne večinoma) oblačijo glede na zunanjo temperaturo.

Dejmo zgornji dve dejstvi za vsako ceno ignorirat, da pridemo do sklepa, ki nam paše.

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
No tole sezono je treba priznat da jih je kar velik ki se trudijo z miniči pa magari furajo neke legice spod. Je pa res da polet jih je vseeno bistveno več.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
To je to. Če temperatura bistveno vpliva na število miničev, nekako ne moremo imeti dobre debate o tem, zakaj ženske nosijo miniče, ne da bi se pogovarjali tudi o vlogi temperature pri tem.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Zaradi mene jih lahko oblačijo tudi slednje, glavno, da je njim udobno. Saj mi tudi na pamet ne pade, da bi od ljudi z grdimi ksihti zahteval, naj nosijo vrečo čez glavo.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
No, vsekakor je pa smešno, ko se ženske z nikakvo postavo spravijo v tesno oprijete pajkice, ki seveda pokajo po šivih. Taka stvar je daleč od udobnega, pa tudi popolnoma neestetsko je... Potem nastane nekaj takega: http://thecriticalbastard.files.wordpress.com/2011/01/fat-woman-superhero.jpg
hysterical-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
Kdo si ti, da boš govoril kako se naj oblačijo? Vidiš, pri vas kvazi demokratih in liberalcih je problem ravno v tem da posiljujete druge s svojim prav, ne dopustite drugim da delajo kar se jim zazdi! Vsak človek je lep, drugo pa je če je nam osebno, toda to nima veze!

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
kolk jaz to razumem, res ni govora o tem, da kdo koga posiljuje kako naj se oblači. Sej ne obstajajo samo miniči, pa zimske bunde.
Če je pa kaka huda bejba , al pa ne huda bejba kako ekstremno oblečena, pa pritegne poglede... al plus + al pa minus -.

Mi je pa dobra tale, ko je nekdo napisal "sej od grdega æloveka tud ne zahtevamo, da nosi vrečo na glavi"
hysterical-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kdo si ti, da boš govoril kako se naj oblačijo? Vidiš, pri vas kvazi demokratih in liberalcih je problem ravno v tem da posiljujete druge s svojim prav, ne dopustite drugim da delajo kar se jim zazdi! Vsak človek je lep, drugo pa je če je nam osebno, toda to nima veze!

Tako je! Amen!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

če si mislil za kameno dobo mene:
Tud nekatere ženske kažejo vampe, obute v opanke, riti lezejo izpod ne vem česa, ... ampak tukaj ni govora o tem (če nisi opazil)
Da ti pojasnim, pisal sem o tem, da nekatere navlečejo na sebe da bi zgledale IN, na koncu pa ispade, da bi bilo boljše če bi bile v "opankih" z trebuhom veni.... ker rezultat tega je.... ??
Kot na Alterju, ko nekdo hoče biti v vsaki temi pameten, je pa ....
kapiš??

Še tako smotana najde neke tipe, ki jim je to všeč. Sem videl že totalno bruh našemljene kure, pa so se določeni limali nanje.

Pač, niso nam vse vsem všeč, hvala bogu. Pač tiste preskočiš, ne vem zakaj jih nekateri procesirate in se ubadate? Gre na isto listo kot stare mamke, prometni znaki in vse ostalo kar pač takoj odmisliš... :D

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
sigurno da.
med 50 ženskami je 5 takih, za katerimi se obrneš kao "off.. kaka bejba".... ostale pač ne opaziš in jih odmisliš. Ena je pa exktemno mimo (avtor teme govori o oblačenju) , kot da je ta prometni znak sredi križišča. In o tem je menda govora.
Mogoče si pa mislim, zakaj je avtor te teme postavil vprašanje.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
pa musličom je že višek če vidijo kvadratni cm gole kože, je to za njih že minič in izzivalno...... če so ninđ navajeni, kjer se nič ne vidi
smile-1.gif