Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Pa še tole ti moram povedat.
Ko sem kupoval avto je bila opcija tudi octavia. Takrat je bila to še octavia 2. Konkretno dražja octavia od astre je imela ŠTIRI
Naslov video posnetka je: Zakaj je Škoda
dražja od Opla?
Upam, da je to v naslovu dovolj jasno poudarjeno.
In ja, tudi v Octaviji bi jih lahko imel več, ampak bi bila še dražja...
Pa še enkrat: nikakor ne trdim, da si naredil napako, ker si kupil Astro namesto Octavije. To sem že zgoraj napisal in verjamem, da je bil ta nakup zate najboljši takrat.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Cudi me zato, ker ce bi taisti speljal brez smernika bi bilo kaj bolje? Si preprican, da je sploh dal smernik, ki bi nakazal, da hoce speljat? In ce nekdo stoji ob cesti z vsemi stirimi smerniki... to pomeni, da bi moral biti pozoren nanj
...
Sem prepričan, da ga NI dal, ker takrat avtomobili še niso imeli tega, sploh pa gara, kot je bila. To je bila le ilustracija, ko lahko tehnika REŠI napako voznika. Kaj več žal nimam za napisat.
Lahko pa gremo vsi nazaj v avte brez klime, ESP-ja, airbagov, itd., ker če delaš napako v prometu očitno nimaš kaj delat v prometu, a ne darko11, mister brez napak v prometu
.
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
@mtl
kaj si ja nor kaka katastrofa je astra. Ko se ti števci kalibrirajo lahko ti že v radar priletiš po mestu z ene 120km. Ker valda tiste pol sekunde po zagonu motorja nisi videl hitrosti.
Aja čakaj ne takrat niti še spelješ ne. Tak da ne bluzi nekega kurca tam kjer ni treba.
Morda bi ti pomagalo, če prebereš vse, kar sem napisal tukaj, preden se pizd... po nepotrebnem.
Še ena opomba: nisem niti mislil delat videa, ker ostale stvari so pač tečne, ampak se jih navadiš. Isto kot pri Škodilaku, ko nastavim pihanje v prednje steklo, pa mi samodejno klimo prižge
.