Zakaj ne pustijo, da do konca pogori?!

B81

22. jul 2007
37.956
11.112
113
Ne vem, kje sem bral, ko je nastal pretep (pretepli policista) in so policaji čakali, da vstopijo v tabor in naredijo svoje, ko je prišel ukaz iz vrha, da ne smejo naprej (če ni prav na alteru pisalo)...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
to sem pisal jaz. Ko vstopas v tabos moras svoj vstop napovedat. In ti lahko OKC prepove vstop dokler ne dobis okrepitev.

@thesmos - dej razcistiva kaj jaz resujem na javnem forumu?! A sem jaz tisti ki ze par let govori da policija na dolenjskem nic ne naredi?! Ne. Ampak ko pa nekajkrat v zivo dozivis, da policistu v taboru grozijo in ga kasneje vprasas ce bo to naznanil in ti apaticno odgovori da ne (?!) - ja halo no?

In ne ni SUP. Jaz sem se eno leto nazaj verjel da je SUP, da je GPU.... Ni. Lej to je sistemski problem ki izvira tudi iz tega da so na zacetku mizali ko so se vtaborih dogajali problemi, sedaj so jim pa problemi zrasli cez glavo.

Zakaj pa potem policisti nimajo tezav po ostalih taborih?

Stojim za tem kar recem. In ne negrozim nikomur ampak ne bom dovolil da me za neprofesionalnega oznacuje nekdo zato ker se pac ne strinja s tem da povem da nekje skripa.

In ni problem novomeskih naselij da se jim ne jemlje avtomobilov. Problem je, da je vsakodnevno poslusanje streljanja postalo nekaj vsakdanjega. Tega po drugih taborih ni.

Aja razen kritike nisem zasledil kake tvoje trditve kaj bi bilo ob trenutni ustavni ureditvi potrebno narest.

Ne ne mores ciganskega kaznivega dejanja obravnavati drugace kot KD ki ga stori kdo drug. Zivimo leta 2012 in so pred zakoni enaki kot ostali drzavljani. Ce trdis drugace potem bos lahko cez pol leta bral poziv 8888 da se tudi muslimane in srbe lahko obravnava drugace kot slovence. Aja ne to pa ze ne bo vec v redu.

Ne pisat neumnosti res. Ce si bil v taboru tolikokrat kot trdis potem si pa soodgovoren za obstojece stanje. A nisi?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ne vem, kje sem bral, ko je nastal pretep (pretepli policista) in so policaji čakali, da vstopijo v tabor in naredijo svoje, ko je prišel ukaz iz vrha, da ne smejo naprej (če ni prav na alteru pisalo)...
Upam, da to ni res in da imajo policaji v sebi toliko kolegialnosti, da uletijo v tabor in za pol ure malo pozabijo na človekove pravice.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
A kličete easyja v to temo.
hysterical-1.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.981
6.033
113
http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=164680
V Sloveniji kaj takšnega še nismo slišali
Dejstva si na Hrvaškem drugače razlagajo. Notranji minister je izjavil, da 50% kriminalnih dejanj zagrešijo Romi. Rešitev vidi v učinkovitem nadzoru dodeljevanja socialne pomoči.

Eh, policaji so pogumni (v tem primeru celo 2s) samo ko gre več na enega, tako kot okvirji.
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042422560

Še dobro da so njihovo "pogumno" dejanje posneli, drugače bi se spet izšlo kako si vsi nepolicaji izmišljujejo pravljice.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Pa jebemu da bi bil gasilc,da bi mi ponesreč mal obrnil curk tja v otroke in tastare ...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.212
16.495
113
predvsem na ta stare...le-ti so tisti gnoji, kateri prenašajo takšna "znanja" in ideje na mlajše, kateri bi se sicer lahko popolnoma normalno vključili v družbo. kakorkoli že, s curkom bi jim vseeno naredil uslugo, če ne drugega bi jih umil.