Po pisanju enih so Fužine tak kraj. Baje.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ko pa ze omenjas LJ upravo - ce bi na PU LJ iz nekega naselja vsak dan slisali strele bi se na to naselje izvajal presing kot ga nek zabjak v svoji zgodovini se ni dozivel.
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ko pa ze omenjas LJ upravo - ce bi na PU LJ iz nekega naselja vsak dan slisali strele bi se na to naselje izvajal presing kot ga nek zabjak v svoji zgodovini se ni dozivel.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
pises neumnosti. Zvezdas o katerem govoris spada pod GPU in je aktiven v vseh ciganskih naseljih v sloveniji. Ce bi on bil tak tezek problem potem bi tudi ostala naselja bila problematicna.
Pises o necem o cemer nimas pojma. Nimas pojma kako je delat v naselju niti nimas pojma kako je prav delat v naselju. Za razliko od marsikoga na tem forumu si upam na glas povedat kar me moti in ce me moti nekaj znotraj nasih vrst bom to tudi napisal. V NM enostavno ne ukrepajo. In to na vseh nivojih - policisti so apaticni in skoraj nic ne porocajo sefom, kar pa pride do sefov pa potem se ti zatuskajo. Nisem noben serif ampak trdim da ce sem jaz sposoben it cez cigansko naselje (jaz ki sem fizicno gledano povsem povprecno bitje) potem so tega sposobni tudi ostali.
In nicesar internega ne resujem tu gor ampak povem tako kot je.
No sej enkrat se je izvajal. Pa smo skoraj mi "zunanji ki smo prisli samo na pomoc" dobili po grbi ker smo ornk nardili zadevo.
Ampak softi ima tu na nek nacin prav - v NM so vecinoma domaci policisti ergo: dolenjci so prpe.
Naslednjic ko me bos pa cesa obtozeval se bova pa v zivo dobila pa mi bos v zivo povedal kaj je profesionalno in kaj ni. Sveznalac.
to nisem jaz napisal, ceprav zivim v centru fuzin, baje. Vsaj jaz se nisem nikogar videl z AK, pa tudi kaksnega pogostega streljanja ki bi bistveno pogosteje bilo kot drugod nisem slisal. Razen ce se vsi streljajo z denferji(dusilci)Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Pises o necem o cemer nimas pojma. Nimas pojma kako je delat v naselju niti nimas pojma kako je prav delat v naselju. Za razliko od marsikoga na tem forumu si upam na glas povedat kar me moti in ce me moti nekaj znotraj nasih vrst bom to tudi napisal. V NM enostavno ne ukrepajo. In to na vseh nivojih - policisti so apaticni in skoraj nic ne porocajo sefom, kar pa pride do sefov pa potem se ti zatuskajo. Nisem noben serif ampak trdim da ce sem jaz sposoben it cez cigansko naselje (jaz ki sem fizicno gledano povsem povprecno bitje) potem so tega sposobni tudi ostali.
Citat:
Citat:
Naslednjic ko me bos pa cesa obtozeval se bova pa v zivo dobila pa mi bos v zivo povedal kaj je profesionalno in kaj ni. Sveznalac.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
nehajte ze s to specialno enoto. Povecat bi morali stevilo policistov tam in potem dosledno kaznovat krsitelje in pa kriminalce. Ljubljana (GPU) tega problema ne vidi tako ker oni spodaj (NM) nocejo da kdo misli da so nesposobni, ti zgoraj (LJ) se pa tresejo kaj bo javnost rekla ce bodo koga bolj na trdo prijeli....
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Pa sej verjetno tudi Lj. pozna stvari, ker glede na to da se tudi javno toliko o tem piše se verjetno ne da skriti? Ali pač?
Ker če se toliko govori v medijih, bi lahko prišel ukaz iz Ljubljane da se naredi red na tem delu Slovenije, sedaj kako rešiti se mi zdi da bi bile zadeve lahko zelo hitro rešljive če bi bil interes, namreč poslali ekipo specialne enote da naredi mir predvidevam je lahko zelo hitro..ampak sam vidim problem drugje in ne na policiji ampak sodiščih...no ja mogoče se pa motim.