Zakaj moški pošiljajo ženskam po mailu tole: *DELETED*

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
Zares je prav prijazna punca, sploh ne grize. Razen, če hočeš.
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
No ewo vsaj en model se je javu, k je clo preživu kofetkanje z mano.

Slovenet ne morš verjet ane, da je tud to možno. Sam teb ni treba slik pošiljat, že tvoje besede so tri mač.
cry12bpy.gif

majč

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
srce-1.gif
nič bat, slikce ne boš dobila. Edino šanso maš, da ga v RL pokonc spravš, pol boš mojo batino v živo vidla. Vsaj zaenkrat še ne čutim nobene potrebe, da kateri pošilja fotko mojega orodja.

Če ga ima katera željo spoznat, me bo mogla v postlo spravt
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz

Če js kej razumem, sta copka pa njena kolegica (imaginarna???) spoznali enga tipa na netu in si obe pisali z njem, nakar je kolegici poslal tiča, copki ga pa še ni in se dela finega kao da ga nima in jo še zmer šopa z sladkimi besedami??
Mater ne vem če bi tole Sherlock razvozlal...
uf-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
ksz

Če js kej razumem, sta copka pa njena kolegica (imaginarna???) spoznali enga tipa na netu in si obe pisali z njem, nakar je kolegici poslal tiča, copki ga pa še ni in se dela finega kao da ga nima in jo še zmer šopa z sladkimi besedami??
Mater ne vem če bi tole Sherlock razvozlal...
uf-1.gif

Torej je copka zavistna kolegici, ker je le-ta dobila 'tiča', copka pa ne....?
confused-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja nevem, zgleda točno tko. Ne štekam pač kje je poanta... Js sm res drama queen in znam vse zakomplicirat, priznam... Ampak, če bi moja kolegica dobila tiča na mejl, pa ziher neb šla zato odpirat teme na forumu
hysterical-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik copka pravi:
Bod brez skrbi, da ni imaginarna. Je kar fejst živa
cheer.gif

Kako ne bi bila, ko pa je vidla ku** , pardon ... tiča.
Če se njeno veselje stopnjuje, je to verjetno zato, ker ga ni le videla, temveč tudi občutila.

Tiča, seveda.

Čopka pa nič ... in tu se začne zavist
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ampak, če bi moja kolegica dobila tiča na mejl, pa ziher neb šla zato odpirat teme na forumu
hysterical-1.gif

No, to ti verjamemo.

ampak, če bi blo pa tkole

Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ampak, če bi moja kolegica dobila tiča vase ... bi jo pa vprašala, če je bil res 20+

K'nede?

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Saj veš, kako pravijo: podarjenemu tiču se ne gleda v zobe. Sploh, ker so tiči običajno brezzobi.
grin1.gif

Če govoriva o tičih, ki letajo, potem vem. Če pa govoriva o drugačni vrsti tičev, pa ne vem, če ne bi vprašal uporabnic. Ker, saj veš, one so dale že tolko skozi, da ni hudič, da ena ni vidla tiča z modrostnim zobom ...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
To je moralo tiča boleti, ko mu je modrostni zob ven prodiral.
hysterical-1.gif

Skratka, bejbe imajo res probleme. Prav zanima me, kako bi se tipi razburjali, če bi kaka tuja pupa pošiljala svojo lulo naokrog. Aja, saj tega smo svojčas imeli poln spam predal.
hysterical-1.gif

22. jul 2007
1.398
43
48
Po moje mu je pa prijateljica prva poslala svojo 3,14-čko, tip ji je samo odgovoril na mail
hysterical-1.gif
sedaj se pač hvali prede kolegicami..........

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Mislm get a life... Brskaš po mojih starih postih, da zadostiš komu? ... Patetično.

22. jul 2007
1.398
43
48
????????????
Ta post se nanaša na avtorico teme, če si pa ti ta ki je dobila to slio pa ti jaz ne morem kaj pomagati......... patetično!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!