Zakaj je tako narobe bivati pri starših?!

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik tomi pravi:sem zdaj zadnjih par dni, na 24ur videl 2 prispevka o tej tematiki, en je bil kdaj se slovenci odcepimo od staršev, drugi pa kako je preprosto ne mogoče priti do svojega stanovanja za mlade

Je bilo že govora o tem, da so forumi vir navdiha za oddaje.

Glede na to kako se nič ne da, me zanima, kdo so ti premožneži, ki vsako leto kupijo 50.000 novih avtomobilov? Ne pravim, da časi niso porazni. Čudim se le, od kje denar za tako razkošje.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ja in mladi in stari se vedno v 100% ujemajo, tako da doma ni stresa.

Vedno gotovo ne, ampak v urejenih družinah praviloma ni težav...kako je pri vas, je pa že napisla uporabnik altermost
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.056
5.660
113
Šta reči...sej si že sam ugotovil...ko je preobremenjena...lokalno eksplodira (mikrolokalno...ne pol bajte...al pa prizidek no
tongue-1.gif
)

In prekine tok v veji na katero je vezana
tongue-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.578
9.810
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:sem zdaj zadnjih par dni, na 24ur videl 2 prispevka o tej tematiki, en je bil kdaj se slovenci odcepimo od staršev, drugi pa kako je preprosto ne mogoče priti do svojega stanovanja za mlade

Je bilo že govora o tem, da so forumi vir navdiha za oddaje.

Glede na to kako se nič ne da, me zanima, kdo so ti premožneži, ki vsako leto kupijo 50.000 novih avtomobilov? Ne pravim, da časi niso porazni. Čudim se le, od kje denar za tako razkošje.

kolko je zaposlenih v javni upravi ?
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Vedno gotovo ne, ampak v urejenih družinah praviloma ni težav...kako je pri vas, je pa že napisla uporabnik altermost
evil.gif

Probaj in poročaj.

Delati se pameten preko tipkovnice in brez izkušenj zna vsak.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.578
9.810
113
40
MB
Citat:
Kot kapitalist nehaj že enkrat za vse kriviti javno upravo.

a če neham bo pa vse ok ? pa naša država ne bo več potratna?
smile-1.gif

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.449
2.170
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

To pa nisem trdil.

Rad bi povedal, da se meni zdi popolnoma vseeno kako se nekdo odloči živeti. Ljudje imamo hvalabogu različne želje in prioritete v življenju.

Meni recimo ni prioriteta lastna nepremičnina, podkrepljena s kreditom do smrti. Nekaterim pa je, potem pa gledaš reveže, ko hodijo z avtobusom na šiht, ker morajo pol leta šparat da naredijo servis na avtu.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
smile-1.gif

Sprenevedaš se. Težava ni v javni upravi ampak v prioritetah posameznikov, ki raje lagodno živijo kot pa kaj ustvarijo. Uf, kdo bo toliko let zapufan, kajne? Patetičen si, da v to debato privlečeš javno upravo. Čudim se, da nisi privlekel še levih in desnih. Patetično.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.578
9.810
113
40
MB
ne vem če si me zamenjal za koga, niti ne vem kateri so levi kateri so desni kot prvo, kot drugo pa, zagovarjam da se gre na svoje, drugače nisi nikoli funkcionalna oseba, po drugi strani pa razumem tudi tiste, ki se ne upajo zakreditirat za 30 let, v tej naši preljubi državi ... in ja, država je nad nami vsemi, in država dopušča vse kar se dogaja in ja, država je FUBAR
grin1.gif

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.449
2.170
113
Citat:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
smile-1.gif

Sprenevedaš se. Težava ni v javni upravi ampak v prioritetah posameznikov, ki raje lagodno živijo kot pa kaj ustvarijo. Uf, kdo bo toliko let zapufan, kajne? Patetičen si, da v to debato privlečeš javno upravo. Čudim se, da nisi privlekel še levih in desnih. Patetično.

Kje pa piše, da bi moral vsakdo nekaj ustvarit in se celo življenje metat na glavo, da bo imel čimveč. Poznal sem kar nekaj takih, naj jim bo lahka slovenska gruda.
Je jeba, ko ravno vse pošlihtaš v življenju, potem te pa po 40 letih jebarije, kap sune pred penzijo.

Nekateri mogoče ustvarijo manj kot bi lahko, ker jim je bolj pomembno živeti življenje, kot pa delati stalno na maximumu.

Je pa res da tako učijo kapitalisti in njihovi mediji. Puf za celo življenje pa cele dneve delat.... to naj bi bilo idealno življenje - my ass

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ne vem če si me zamenjal za koga, niti ne vem kateri so levi kateri so desni kot prvo, kot drugo pa, zagovarjam da se gre na svoje, drugače nisi nikoli funkcionalna oseba, po drugi strani pa razumem tudi tiste, ki se ne upajo zakreditirat za 30 let, v tej naši preljubi državi ... in ja, država je nad nami vsemi, in država dopušča vse kar se dogaja in ja, država je FUBAR
grin1.gif

Nisem te zamenjal. Država ni več vsemogočna, kapital je že zdavnaj postal veliko močnejši. Ampak lažje se je "janezku" pritoževati nad državo kot nad nečim, česar sploh ne razume dobro.

Kar se tiče novih avtomobilov, bi bila za stanje v državi 5000 lepa številka.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
samo, da ni flobert
evil.gif

si si pri starših sezidal prizidek?
Vidim, da se je sinočnja norčavost(ali pa splošna) prenesla v današnje jutro...kakšna matična LD? prizidek? malo objasni, kaj želiš..

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
lovska družina ane
evil.gif
vprašal sem te, ali si si zgradil prizidek k tuji hiši ali pak ne

sicer pa ni primeren ča za norčavost...so že tu
frown-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.056
5.660
113
Citat:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
smile-1.gif

Ti vrjames drzavi...da ce bomo vec trosili....da se bomo pocutili bolj varne...

Od kje lahko vec trosis ce ni viška gnara?
smile-1.gif
Če 3/4 slovencev zivi iz rok v usta...