Zakaj je tako narobe bivati pri starših?!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.056
5.661
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
verjetno več ljudi kot si misliš, ne spajtla glih 100k z rokava
smile-1.gif

Če jih ne si pač luzer....prosto po Resloverju
cheer.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Jp..in ko sinko po poklicu vidi, da je treba sam kaj mignt, je pa pol katastrofa..se jih je nekaj takih že pofočkalo tukaj.
cool-1.gif

Prej se pa po kafiočih hvali-MI imamo dve bajte, pa vikend na pokljuki ipd..maš TI moj [cenzura]..
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Verjetno se marsikomu frzmaga, da more delat kot bik in bivat v najemu, na konec meseca mu ostane en piskav oreh, medtem ko sodelavec al pa kolega hodi na smucarjie vsako leto za en teden malce v Francijo pogledat, pa se vikende vmes na Vogelcek al pa Avstrija, Italija, pridejo Prvomajske al pa oktobra se mal pojadrat za en teden, dopust lepo dva tedna odbije nekje po Evropi. Zivi pa doma, mu mati opere pa skuha, ker sam ne zna oz mu ni treba....pa naspara kej, da si kupi spodoben avto recimo. Marsikomu se pa bliska ja, zakaj more sam garat, da lahko biva kot kralj na samem v eni luknji za 500 na mesec, dopust pa sam sanja kam bi sel, na konc pa v Istro kampirat za en tedn.....

Starši majo recimo vlko hišo, preveliko, z minimalnim vložkom možna ureditev ločene enote, delitev stroškov...

Ne, da se ulica ne bo smejala, je treba zarad žene kupit na puf stan, zgaran hidit iz službe in še zbolet...

Ko odplača hipoteko, če se prej ne loči, starci umrejo in erba prazno bajto...

In ima dve bivalni eniti, a obeh ne more koristit.

Otrokom je ne sme dat, ker si morajo samo zaslužit kot je sam...

Raje proda pid ceno in kupi Merca, da se na stara leta vozi k dohtarju.

Ostalo popuši žena oziroma odplaca kredit, ko je ob ločitvi izplačal babo...

.
.
.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Jp..in ko sinko po poklicu vidi, da je treba sam kaj mignt, je pa pol katastrofa..se jih je nekaj takih že pofočkalo tukaj.
cool-1.gif

Prej se pa po kafiočih hvali-MI imamo dve bajte, pa vikend na pokljuki ipd..maš TI moj [cenzura]..
smile-1.gif

Tko ja...
grin1.gif

Ker za sinkota je pol vse skupaj prevec, ker se ne zaveda kolk sploh stane karkoli, ce nikol ne gre v trgovino po fasungo.....saj ne ve, da je treba prasek kupit za cunje prat, pa pomivalca recimo. In pol so kar naenkrat stroski zanj enormni, ker caki mal.....kako bom sel pa zdej smucat pa jadrat, ce morm racune placevat? Pa kaksno pipo zamenjat...pa to ni fer!
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.056
5.661
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
smile-1.gif

Vilo pa vikend...prosim če si dosleden!

Ko se oženim bo pa še na morju.....pa še eno stanovanje v Lj
tongue-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.056
5.661
113
Citat:
Ker za sinkota je pol vse skupaj prevec, ker se ne zaveda kolk sploh stane karkoli, ce nikol ne gre v trgovino po fasungo.....saj ne ve, da je treba prasek kupit za cunje prat, pa pomivalca recimo. In pol so kar naenkrat stroski zanj enormni, ker caki mal.....kako bom sel pa zdej smucat pa jadrat, ce morm racune placevat? Pa kaksno pipo zamenjat...pa to ni fer!
hysterical-1.gif

Pejmo po vrsti.....
shocked-1.gif

Fasunga: od 30-50eur na "izlet"

Prašek...pa gel za posodo...no ja ni nek strošek ravno
wink-1.gif
2-8eur (odvisno od pakiranja)

Znam odzračit radiatorje

Pipa.....cca 100eur +/- (ne rabim zlate......zamenjat znam.....francoz pa rorcange...pa prej zapreš ventil na steni valda
smile-1.gif
)

Pralni stroj 300-500eur (boljšega ranga ne rabim...zmontirat znam).....30-40 C pisano perilo....belo lahko več...program 4 (Candy pralni stroj)

Priznam pa da sem slab pri elektriki......ampak ne slabši od Bučota
grin1.gif

Olje v avtu si menjam sam.......bremze si zrihtam sam ( grejo vsi avti bp čez tehničnega)

Si sedaj srečen? Boš lahko spal?
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
hysterical-1.gif

Pejmo po vrsti.....
shocked-1.gif

Fasunga: od 30-50eur na "izlet"

Prašek...pa gel za posodo...no ja ni nek strošek ravno
wink-1.gif
2-8eur (odvisno od pakiranja)

Znam odzračit radiatorje

Pipa.....cca 100eur +/- (ne rabim zlate......zamenjat znam.....francoz pa rorcange...pa prej zapreš ventil na steni valda
smile-1.gif
)

Pralni stroj 300-500eur (boljšega ranga ne rabim...zmontirat znam).....30-40 C pisano perilo....belo lahko več...program 4 (Candy pralni stroj)

Priznam pa da sem slab pri elektriki......ampak ne slabši od Bučota
grin1.gif

Olje v avtu si menjam sam.......bremze si zrihtam sam ( grejo vsi avti bp čez tehničnega)

Si sedaj srečen? Boš lahko spal?
cheer.gif

Glede varovalk si lahko kupiš takšne avtomatske... pašejo v iste luknje, že 20 let najmanj+

http://www.enaa.com/oddelki/conrad/izd_5690_co630356_avtomatska_varovalka_z_navojem_25_a

Pralni stroj ma univerzalni program, so pa danes praški, kapsule, ki pri mali temperaturi "isto" operejo (ja..:)

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Jaz lahko spim Kameleon, ni nic direktno nate letel, ce si se pa nasel tu, pa.....bo ze kej na tem, Ampak glede na to, da znas cunje prat....u pass man!
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
vsi, ki ste pri "starših" - ste sinovi ali zeti?

Po patriarhalni logistiki bi morali biti sinovi, če pa sina ni oz ga ownajo turci, nato pa ownajo še očeta, lahko vstopi hči, kot je to recimo storila Tringe Smajli pred davnimi leti...
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
smile-1.gif
Ampak da nimajo niti za aro pri "30" letih je pa tudi pogumna, da vzamejo 30 let pufa. Ce imas slabo placo ne dobis kredita. Kdo banki garantira da bos imel 30 let take dohodke kot jih imas sedaj.

Kamele0N

23. jul 2008
42.056
5.661
113
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
vsi, ki ste pri "starših" - ste sinovi ali zeti?

Odvisno......ko je prazen hladilnik pri ljubici sem sin.......ko je pri meni sem jebač
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.578
9.810
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
smile-1.gif
Ampak da nimajo niti za aro pri "30" letih je pa tudi pogumna, da vzamejo 30 let pufa. Ce imas slabo placo ne dobis kredita. Kdo banki garantira da bos imel 30 let take dohodke kot jih imas sedaj.

kaj pa če bom imel boljše? kaj pa če bom čisto brez? konec koncev lahko nepremičnino tudi prodaš ... možnosti je ful, v prihodnost noben ne vidi, zdaj pa če zarad straha pred bilokako spremembo pač nisi pripravljen naredit tega koraka, ga pač ne narediš pa živiš v hotelu mama
smile-1.gif
vsakemu svoje

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
In po tvoje je dejstvo, da si neodvisen, samostojen in odgovoren, ki živi 50 km proč od mamice, imaš bele radiatorje in si si s povsem lastnimi sredstvi postavil 500 m2 veliko hišo?
confused-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
In po tvoje je dejstvo, da si neodvisen, samostojen in odgovoren, ki živi 50 km proč od mamice, imaš bele radiatorje in si si s povsem lastnimi sredstvi postavil 500 m2 veliko hišo?
confused-1.gif

Kaj?! Ne razumem, kaj si hotel povedati.

Kamele0N

23. jul 2008
42.056
5.661
113
Dejstvo je da "su vremena jebena"...in da se vsak proba znajt po svojih zmožnostih...

Ta parola (po svojih zmožnostih) bi ti kot pripadniku Alan Ford generacije morala TAKOJ zbudit socutje....in bi moral delat na tem da probas pod svojo streho/perut sprejet koga ki te moznosti nima...oz mu usoda ni postregla znjo...ceprav je delal celo zivljenje po zmoznostih in potrebah....

In ti The big Resolver se hoces se delat norca iz tega....

Stari vas je vzgajal se obraca v grobnici....sedaj vidi kaka kilava deteta je sproduciral ta socializem....polna laznega (levicarskega) socutja do sočloveka...

Eh ja...