Zajeb*l, zaj ga je pa skenslala...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
MODEL hold your horses.

Ne rabiš nič ubijat, sam eno stvar nared. Če se sam ne veš kje se te glava drži potem veš da te je čist zmedla. Ni te zastonj zmedla. Ne piši več, ne kliči, ne odgovarja, NIČ. Sam tole je najtežje, ker če nekaj ni tako se boš ti trudil na vse pretege razložiti prav. Rezultat na koncu bo pa isti, sam € mečeš stran s tistimi SMS-i. Brezveze, gremo dalje.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Jebotečuk, vikend bo tu, poker vikend s kolegi in viskijom pa to...... bi bil poleg zmožn študirat na kuro?

Upoštevaj tudi da je viski zato tam da se spije
smile-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
bolj jo boš ignoriral boljše bo....čista ignoranca (kot da je ni) zmaga.To jih najbolj boli.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
če mas kak symbian telefon si daj black listo gor......bo sama kenslala klice, za sms-e ne vem če se da to nardit.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
cizya pokn od zadaj, verjetno da za par €

Nazadnje uredil moderator:

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Stari če mojo bivšo utišaš, ti dr. Phil pa rugelj, nevem... nekaj ti data, glej ker ko pa tota začne lajat,
tu pa ti ni spasa... pa da ti vidiš kregarijo... Jaooo...

Če pa pride z tak fukj*enimi ven, da neveš al si tak nor da ne razumeš al v čem je finta...
Mi2 sma se enkrat obrnila v LJ, ker je ona torbico doma pozabla, pa je bla taka panika, da nisma sla na morje...

No sej da sn pa pol vikend koristil doli s kolegi je pa spet,....

Jaz bi to počas rešil z diplomacijo, tako da tega da bi me preveč nagosto oblajala se pa sigurn ne bojim.