Zajeb*l, zaj ga je pa skenslala...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
sprijazni se..očitno nisi bil vreden čakanja
wink-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sej zaj mam pa mail dolg 2 a4 strani, kak obrazlaga da ma zdaj tezko zivlenje, zato ker sem nazaj prisel,
in da se nemore odločit in da spat nemore, in da sma oba vredu, in gor in dol...

Zdaj pa nevem kaj bi ji napisal da bi ji blo se malo bolj hudo, al ji naj napisem da jo bom počakal (kao)
pa si pol fuk-pupo naredim ven z nje, al naj nic ne napisem, al pa jo naj pošljem v 3 krasne... (kar bi jo najraje)

Ti ji lepo odpiši, če rabi slučajno še tretjega, da se bo lažje odločila.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sej zaj mam pa mail dolg 2 a4 strani, kak obrazlaga da ma zdaj tezko zivlenje, zato ker sem nazaj prisel,
in da se nemore odločit in da spat nemore, in da sma oba vredu, in gor in dol...

Nakladanje
crazy1.gif

Najbolj bi blo, da ne odpišeš. Sam edino sranje je to, ker boš
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
@ ona drugo ko kozmonapolitanke nezna brat, tak da ni panike, računalnik ji je čist kr nekaj... (lucky me)

Zaj (po ene 200 smsih) sma prišla do zaključka da sem jaz kriv, ker sem prišel nazaj.
Samo to je povedla z takim intuzijazmom, da ji vrjamem, pa se krivega počutim. Katastrofa.
Samo zdaj pa (pazi zaj ta obrambni mehanizem) sem jaz priznal da sem kriv (??!!), in je meni
zaj tak ful hudo kaka svinja sem bil do nje, da neupam več bit z njo, da ji tega še nebi naenkrat naredil
slučanjo... In zaj me ona prepričuje naj se prepričam da bo vse gut, jaz pa pravim, da jo mam preveč rad da bi jo vzel nazaj.

"Tu maš zaj petardo, kaj pa si rekla da sn jaz kriv!"

Malo sn njeno orožje proti njej uporabo, samo sn ga upgrejtal; v1.01 advance

Kak se pa jebat ne pustim.

(mi je pa itak psihični polom ne, samo sn reko da če tega ne zmagam tuji nisn nič naredo)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Upam, da ne.
Kaj če bom moral mirovnega posrednika špilat
rolleyes-1.gif

Stari če mojo bivšo utišaš, ti dr. Phil pa rugelj, nevem... nekaj ti data, glej ker ko pa tota začne lajat,
tu pa ti ni spasa... pa da ti vidiš kregarijo... Jaooo...

Če pa pride z tak fukj*enimi ven, da neveš al si tak nor da ne razumeš al v čem je finta...
Mi2 sma se enkrat obrnila v LJ, ker je ona torbico doma pozabla, pa je bla taka panika, da nisma sla na morje...

No sej da sn pa pol vikend koristil doli s kolegi je pa spet,....

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Če pa pride z tak fukj*enimi ven, da neveš al si tak nor da ne razumeš al v čem je finta...

5* zanjo. Načrt ji je popolnoma uspel in ona ne bo tista grda punca, ko je tebe pustila. Da ne bo na slabem glasu.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ubil jo bom.
smile-1.gif

Ne če pa ona zaj kao ful ne več "on" ampak ful zaj "jaz", jaz pa spet kao da jo mam preveč rad da jo vzamem nazaj da
je spet nebi ranil (spet? kdaj sem jo te prvič?)... Glej bol so lepe bol so nore.