Ja čudno??? Počakat je treba včasih. Neboš verjel, ampak tud na semaforju je treba včasih počakat.Citat:
Včasih se ga da prehitet, včasih ne.
Nevem, kako men to ratuje, vam tadinamičnim majstrom, pa ne rata?
Ja čudno??? Počakat je treba včasih. Neboš verjel, ampak tud na semaforju je treba včasih počakat.Citat:
Sem še dopolnil prejšnji post, pa ga najbrž nisi še enkrat bral. Zato še enkrat ekskluzivno zate.Citat:
tolk sposobnega da sem lahko udeleženec v prometu, kar za starega prdca nebi trdil.
Treba je izhajat iz čisto preprostega dejstva, da je manjša hitrost manj nevarna kot pa velika. Čim ti bo to jasno, ti bo še marsikaj druzga.Citat:
sicer pa se marsikdaj strinjam s tabo, tak da zdaj ko si me označo za "dinamika" malo v prazno strelaš, pa dobro, boljše počakat da pride teta z koso po tebe kot pa starega butla it prepričevat da mogoče vedno pa le nima prav
Ti si na živcih bolan ne čičo. In če si na živcih bolan, nisi za na cesto. Stari prdec je bil zgolj previden. Biti previden pa ni bolezen.Citat:
tolk sposobnega da sem lahko udeleženec v prometu, kar za starega prdca nebi trdil.
Omejitev je ZGORNJA hitrostna meja, ne spodnja. Dovoljeno je peljati manj kot je ZGORNJA omejitev. Kdor se s tem dejstvom ne more sprijaznit, naj na cesto pač ne gre in naj vozniškega dovoljenja sploh ne dela. Pravila so jasna, mnenja tistih, ki se jim pa mudi, pa tle niso niti malo važna. Pejte delat izpit za avion, če se vam zmeraj mudi! Z avionom lahko vozite hitreje!Citat:
V kolikor voznik ni sposoben normalno po omejitvah peljat, potem je bolje, da sploh ne pelje
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Nevem, kako men to ratuje, vam tadinamičnim majstrom, pa ne rata?
Citat:
Težava je v tem, da ti takle iz Kluba70 v naselju pobegne, nato ga dohitevaš in ni nujno, da se do naslednjega naselja podpre priložnost za prehitevanje.
Če nisi sposoben peljat tudi MANJ kot je NAJVEČ dovoljeno se pač ne odpravi na pot z avtom. Tudi potrpljenje in vožnja pod omejitvami je kot vidimo sposobnost, ki pa je večina mularije, žal, ne premore.Citat:
Tukaj se pa ne strinjam s tabo, stari čiča je neodgovoren in ne previden....Če človek začuti nesposobnost početi nekaj, naj tega ne počne. Tudi jaz se ne spravljam plezat v Himalajo....
Ne se ne strinjam z njo in to JE prekršek.Citat:
Ali naj se to razume, da ti prekoračenje omejitve v naselju ustreza in se z njo strinjaš?
Prišel bi tja kot tisti, ki vozi 50% manj. Če pride un, nevem zakaj nebi ti?Citat:
Kam bi pa prišli, če bi vsi vozili 50% manj kot je omejitev....
Bolj kot tisti, ki pelje 175. Pri hitrosti 75 imaš vsaj možnost preživet v nesreči, pri 175 nimaš šans.Citat:
Ali misliš, da čičo, ki pelje po AC 75 km/h varen voznik?
Če kdo vozi manj kot je NAJVEČ diovoljeno JE normalno.Citat:
Še vedno poudarjam, če nisi sposoben normalno vozit prenehaj vozit....
Napaka kolega. Nevem kje ti živiš, ampak jaz vidim da jih VEČINA vozi VEČ kot je dovoljeno in takih predpisov NI. Kdo se mora pol komu prilagajat? A tisti ki vozi po predpisih se mora prilagajat tistemu, ki ne vozi po predpisih? No saj žal je to resnica in praksa na naših cestah.Citat:
Pa še to, menim, da se je potrebno prilagoditi večini, ki vozi po predpisih, se pravi, da koristijo zgornjo dovoljeno hitrost...
Jaz tud mislim. Nevem kako to, da naši altermojstri, ki so tako sposobni tega ne zmorejo. Pa pravjo da so oni sposobni stari prdci pa da ne.Citat:
ksz
če se izven naselja najde kaki jajčkar ki potuje s 70kmh... se mi zdi da je ta hitrost idealna za prehitevanje
v tretjo prestavo, pa gas do daske.... prešteješ do 10 in si mimo.... nobene frke
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Potem pa naj avtor teme ispostavi ta problem, da je čičo pač v naselju divjal in delal prekršek.Citat:
zakaj pa potem v naselju divja med avti, kolesarji in motoristi?
Če je čiča izven naselja peljal manj kot je NAJVEČ dovoljeno, NI delal prekrška, delal ga je v naselju.
In ne nakladajte mi, kako se počasneta nikakor ne da prehitet! Zakaj jaz, k sem, kao, star lahko VEDNO prehitim počasnete? Do zdaj mi je še zmeraj ratalo.
Ajaaaa, treba je počakat minutko ali celo dve!!!!!!!! Porkamadona, kaj pa če bi pred tabo vozu dolg kamion? Katastrofa knede, počakat, da bo frej cesta in da bo možno prehitet....to pa Bogvar počakat koga.
Zakaj se enim in istim zmeraj mudi? In to največkrat v gostilno al pa pred televizor in računalnik sedet?
Spet dinamikipress
Mateyček, da neboš preveč užaljen, ni letelo glih nate, sem pač kliknu nate, ker sem iz tvojga posta povleku citat.
Težava je v tem, da ti takle iz Kluba70 v naselju pobegne, nato ga dohitevaš in ni nujno, da se do naslednjega naselja podpre priložnost za prehitevanje.
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Še vedno poudarjam, če nisi sposoben normalno vozit prenehaj vozit....