V tretji se prav lepo da pospeševat od 30km/h do 130km/h. Res si nesposoben. Vrni izpit.Citat:
Uporabnik mitja pravi:
heheh
jaz sem te dni tudi tak voznik....
mam poškodbo kolena, tako da težko pritiskam na sklopko.....vržem iz prve v 3 in vozim konstantno....
samo ne me tepst
Citat:
Uporabnik Company pravi:
Zakaj pa? Saj omejitev velja za najvišjo hitrost, ne pa, da je predpisana hitrost, s katero je treba peljati. Pa naj pelje 50 na uro, saj če ne gre s tako hitrostjo na avtocesto, ni v prekršku. Zakaj ne bi bil do njega strpen tako, kot do traktorja, ki na isti cesti pelje 40? Če pač ne zmore voziti hitreje, pa naj ne.Citat:
Uporabnik Benady pravi:
V kolikor ne vozi polno naloženega kamiona, prikolice s parom krav ali kombi poln kristala iz Rogaške, vožnjo 20 km/h pod omejitvijo osebno smatram kot oviranje prometa. Pa dekl mi tudi dvigne.
LP!
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
V tretji se prav lepo da pospeševat od 30km/h do 130km/h. Res si nesposoben. Vrni izpit.Citat:
Uporabnik mitja pravi:
heheh
jaz sem te dni tudi tak voznik....
mam poškodbo kolena, tako da težko pritiskam na sklopko.....vržem iz prve v 3 in vozim konstantno....
samo ne me tepst
Citat:
Uporabnik Grikos pravi:
KSZ.
Nekateri na tem forumu ste res hudi dinamiki, ki ne zmorete prehiteti enega starega čičota ki vozi 70 km/h...
Resnica je po moje nekje drugje. Folk pri nas je za volanom nenormalno nestrpen - če nekdo vozi vsaj malo pod omejitvijo in se ne da prehitevat, se mu je treba takoj odzadaj naguzit na razdaljo 0.5m od odbijača + 0.5m levo od njegovega zadnjega kolesa.
...pa pomeni, da je čiča pač vozil previdno, ker, kot si sam reku, je bilo na cesti polno avtov, kolesarjev in motoristov.Citat:
prehitevat nemoreš, polno avtov pa danes ko je taki lepi dan tudi kolesarjev pa motoristov.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
...pa pomeni, da je čiča pač vozil previdno, ker, kot si sam reku, je bilo na cesti polno avtov, kolesarjev in motoristov.Citat:
prehitevat nemoreš, polno avtov pa danes ko je taki lepi dan tudi kolesarjev pa motoristov.
Kaj bi pol ti rad? Da čiča divja med avti, kolesarji in motoristi?
Potem pa naj avtor teme ispostavi ta problem, da je čičo pač v naselju divjal in delal prekršek.Citat:
zakaj pa potem v naselju divja med avti, kolesarji in motoristi?
Ti pa probaj kdaj nogo iz gasa na bremzo postavit! Saj menda nisi hrom, da tega ne zmoreš?Citat:
probaj kdaj dat v četrto, veš kak leti
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Potem pa naj avtor teme ispostavi ta problem, da je čičo pač v naselju divjal in delal prekršek.Citat:
zakaj pa potem v naselju divja med avti, kolesarji in motoristi?
Če je čiča izven naselja peljal manj kot je NAJVEČ dovoljeno, NI delal prekrška, delal ga je v naselju.
In ne nakladajte mi, kako se počasneta nikakor ne da prehitet! Zakaj jaz, k sem, kao, star lahko VEDNO prehitim počasnete? Do zdaj mi je še zmeraj ratalo.
Ajaaaa, treba je počakat minutko ali celo dve!!!!!!!! Porkamadona, kaj pa če bi pred tabo vozu dolg kamion? Katastrofa knede, počakat, da bo frej cesta in da bo možno prehitet....to pa Bogvar počakat koga.
Zakaj se enim in istim zmeraj mudi? In to največkrat v gostilno al pa pred televizor in računalnik sedet?
Spet dinamikipress
Mateyček, da neboš preveč užaljen, ni letelo glih nate, sem pač kliknu nate, ker sem iz tvojga posta povleku citat.