Zahvala!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Nene, sem imel prometno z mopedom malo nazaj, tako da... Ampak vseeno, ne gre, žal... Stvar je v tem, da ko se vozim po glavnih cestah imam vedno čelado, ko pa po vaseh in bolj stranskih cestah vijugam med hišami, imam manjšo brzino kot kolesar ali voznik flexerja, ki ne rabi čelade...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Glej, ni se ti treba opravicevati, zaradi nas se lahko vozis v gatah - samo dovolj denarja imej pri strani za kazni. Ali bi ti moral policist - ker si TAKO poseben, in zate zakon ne velja - pogledati skozi prste?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.660
1.168
113
Titograd
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Daj si kolesarsko čelado gor, je bolj luftig

Za APN-e ki dosežejo 50 km/h kolesarska čelada ni dovolj.

Car, kaj pa kaj polodprtega, da ti malo piha? Ker verjetno mate one rumene 10 let stare kahle, verjamem da so res za en klinc......

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.528
5.696
113
Al nj si da pa Airsal 70ccm kit gor pa mu bo pihal pod čelado od hiše do hiše
grin1.gif

sdasdasdasd-500x500.gif

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Samo povej, kje sem se opravičeval, ostalega itak ni za komentirat!

Cesa ni za komentirat?

Da si storil prometni prekrsek, za katerega te je pooblascena oseba kaznovala?
Da si poleg tega storil se hujso krsitev delovne obveznosti?
Da se sezdaj pizdis na forumu, in probas sam sebi vse skupaj upraviciti, "ker je vroce"?
Da si isti prekrsek potem storil se enkrat - ampak te niso dobili?

Resno, v cem je problem? A kje v ZVCP pise, da "ta clen se ne nanasa na Postarje, dostavne sluzbe, in mulce iz treh pizd materinih"?

bonk.gif

Kalimero. ce si naredil prekrsek placaj, in bodi tolk deca, da ne jokcas o tem. Jaz sem zadnjic dobil listek, ko so me z nadzorno kamero posneli, ko sem se pred lastno bajto za 5 minut ustavil na cesti (in s tem storil dva prekrska - nedovoljeno ustavljanje in nepravilno parkiranje), ker sem cakal da zena dol pride. In? Kaj naj? Tarnam, kolk sem bogi na forumu? Saj je jebeni znak tam (posledicno je pac jasno, da tega ne smes poceti) - ampak me se nikoli prej niso oglobili zaradi tega v zadnjih 5 letih - zdaj me pa tudi nikoli vec ne bojo, ker vidim, da tudi za to po novem racunajo.

Ampak, ne, dajmo razlagak kolk je policaj "nezivljenski" in "nefer", ker opravlja svojo sluzbo.

stupid-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Kalimero te je naredil! Spezdi ti v tisti tvoj Bruselj in tam pametuj! Ni čudno, da je vse v pezdi, če so taki tam kot ti...
stupid-1.gif
Čakaš ženo pred hišo, plačaš kazen, notri jo pa poštar poriva...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Kalimero te je naredil! Spezdi ti v tisti tvoj Bruselj in tam pametuj! Ni čudno, da je vse v pezdi, če so taki tam kot ti...
stupid-1.gif
Čakaš ženo pred hišo, plačaš kazen, notri jo pa poštar poriva...

hahahahahaha
hysterical-1.gif

Car, nes položnico na občino. Mogoče ti jo bo pa župan plaču...sej je tvoj sosed
grin1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ne samo da si kalimercek, se nepismen si - je bilo dostikrat povedano, da nisem iz Bruslja
smile-1.gif

O zeni in postarjih pa ne bi. Ima namrec standarde
smile-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.207
4.182
113
A policist je imel čelado? Verjetno je imel klimatizirano, pa ostalo motoristično opremo tudi.

Torej, zakaj mora policist nosit zaščitno opremo če jo tebi ni treba?
grin1.gif

Pa kot rečeno, a veš kaj se bo zgodilo ko te bo zbil avto in boš invalid ali pa v trugi? Prvo bodo ugotovili da nisi imel čelade, tvoja družina ne bo dobila nobene zavarovalnine, delodajalec bo dobil pa zelo lepo kazen. Tokrat si imel srečo ker si dobil fer polciista, ker bi te lahko zatožil še inšpekciji (pa bi dobil ti in delodajalec še eno lepo kazen).

In ja, nekdo ki je dnevno na cesti rabi max. zaščito, tako kot rabijo na gradbišču čevlje s kapico ... in dokler ne pade štanga od gradbenega odra na prste so vsi pametni, potem so pa raje tiho in nosijo zaščitno opremo kot je potrebno!

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Ne samo da si kalimercek, se nepismen si - je bilo dostikrat povedano, da nisem iz Bruslja

O zeni in postarjih pa ne bi. Ima namrec standarde

zakaj pa misliš da je poštar?

ker je pameten? wtf...

jello

Guru
22. sep 2008
10.329
3.932
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Rad bi se zahvalil letečemu policaju, ki mi je danes dopoldne med raznašanjem pošte na mopedu zakasiral 120€ oz. polovička 60€ zaradi nenošenja čelade!!!
Vem, da je zakon tak, vem, da je čelado potrebno nositi, ampak, s človeškega vidika, je nošenje čelade med opravljanjem dela, ko hitrost ne presega 20-30km/h in je zunaj skoraj 30 stopinj, nečloveško!!! HVALA!!!

Citat:
Uporabnik Car, ki ščije stoje pravi:
Spoštujem tvoje mnenje, ampak zame si p.ička!
smirk-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
nene mislil sem glede nepismenosti...

to da v vsaki temi govori če ti je rumenosrajčnik nategnu ženo, so njegove pobožna želje ali fetiš...

kva vem...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Po napisanem se je prej vozil z motorjem brez čelade, razlog (brez čelade) ker je bilo vroče... Dobil kazen.
Kazen mu ni všeč?

moj predlog.....
torej na hodi peš, če mu kaj ni všeč

Zdej pa povej, kaj si hotu povedat?
Si mogoče razumel kako se da drugače hoditi?

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Za 20-30km si priskrbi prevozno sredstvo ki ne rabi čelade. A ni pri mopedih ki gredo do 25km/h neobvezna? ČE je službeni moped zateži naj ti kupijo enega električnega, pospešuje bolje pa še eko poštar boš in predvsem neslišen (dobro za stare pse ki ne slišijo)!
zmaga.gif

Dobro tudi za ostale. [censored], vsako jutro me zbudi poštar s prdalico. "Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, 2 sekunde pavze...uiiiiiiiiiiiiiiiii, 2 sekunde pavze...uiiiiiiiiii"
bonk.gif