Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jap. Jest sem tud pričakoval da bo neki, pa je eno skropucalo. Slakonja tudi zanič - nekaj na silo se trudit bit smešen pa cool s tistim dretjem. Ahhhh
Nisem mislil, da je Slakonja lahko tako beden...očitno mu grejo bolje kakšna oponašanja in podobne fore...skrpucalo, gledal 20 minut, prvič in zadnjič!
nisem gledal, ampak ko sem že plakat videl, sem si mislil, a ni škoda, da grejo te fantje v komercialo... Tako se bojo čisto pokvarili, pa tok so obetali. A so res prisiljeni zaradi denarja v take projekte? Pa kaj dela Car tam zraven??? naj raje posnamejo še kakšen dober video tam na jesenicah...
Tudi "pozigalca" so imeli v skecu, ko je Slakonja oponasal Plestenjaka. Zgleda so povabili vse poznane "Youtube" komedijante.
Maestro plesalci, al kaj so ze, pa tudi sledijo Slakonji kot senca. So ze zgonjeni. Cudno, da niso imeli belih rokavic.
A to je smesno? Je mogoce, ce si 65-letna upokojenka narocena na lady. A se se komu zdi slakonja nesrecen? Kot da bi se zavedal, da dela show za nizke uporabnike.
Tudi sam sem pričakoval od oddaje mnogo več. Tistega gangman stajla je bilo včeraj veliko preveč. Saj so ql te priredbe ampak polurno nabijanje o tem komadu je občutno preveč. Pa vse poteka preihitro po mojem občutku. Pa tisto ½give me five½ kar naprej, od kje je to? Pol pa še ta hjundaj. Koliko stanejo sploh ta sporočila? So se res potrudili da je droben tisk res droben... Skratka imam občutek da je vse preveč posiljeno...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.