Zabava ob rojstvu otroka

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Če te še noben od teh 50 prijateljev ni nikoli kam povabil, da bi vedel za en dober plac, pol jih pošlji v rit in raje ženki kupi en dober prstan za darilo.

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
ne smeš komplicirat v glavnem.. pošlješ smske še iz porodne, poj se pa naberete, najbolš doma, za strežt zadužiš taprvo žensko k pride, za pospravt se pa umes s kšno zmenš pa mal pojamraš... nabutaš do fonde, zjutraj na šiht, naslednji dan po ekipo v porodnišnico. rešeno
smile-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik gustav pravi:
ne smeš komplicirat v glavnem.. pošlješ smske še iz porodne, poj se pa naberete, najbolš doma, za strežt zadužiš taprvo žensko k pride, za pospravt se pa umes s kšno zmenš pa mal pojamraš... nabutaš do fonde, zjutraj na šiht, naslednji dan po ekipo v porodnišnico. rešeno
smile-1.gif
467716-post_slo.gif

Vsec mi je tvoje razmisljanje. Razn tistega dela o sihtu
d055.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Po eni strani se mi zdi res zanimivo da nisi bil še na nobeni podobni festi. Kak je razlog da nimaš doma tudi ti sam veš.
Gasilci pa tudi ne rentajo prostorov neznancem. A zato da bodo za njimi pospravljal kozlanje drug dan, gledal uničeno pohištvo.... In to za kakih 50 evrov nadomestila.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Sele drugi v druzbi k prcakujem :S... k je prvi sem bil odsoten v tujini,ampak je blo cca 1ķ€ v lokalu vredna festa :S

Doma je premalo prostora notri + ne da se mi pucati

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Tako nekako. Ne kompliciraj, ne s placom, se manj s pijaco, hrano...Ko je dete zunaj, zena zakrpana in ti doma, se gres zmenit v kafano in posljes sms. Posljes vsem, ce je ponedeljek jih bo polovica, ce je sobota pa najbrz kaksen vec. Vseh ne bo v nobenem primeru, tudi ce zurko napoves pol leta prej. Ce doma ni placa gres v en lokal in rezerviras 5 miz ali sobo. S pijaco ne kompliciraj. S petkom, vikendom,...tudi ne. Skratka, kakrsnekoli feste se ze gres morajo biti koncane ko dete pride domov. Ti pa ozdravljen da bos koristen in ne v napoto.

Lahko pa seveda jamras doma kako je tezko ker celo noc nisi spal, pa kako nobene koce ki bi ustrezala vsem 50-im ni bilo ravno tisti petek in soboto na voljo, pa se pijace nisi mel kam prinest, pa kolega ki je mislil roštilj zakurt ma ravno roko polomljeno.....Ocetovstvo ni za pickice in jamrace. Bil sem na ca. 20 takih zurkah, tri so bile moje, bilo pa je od tega da smo sli direkt na siht ali samo na 3 pire in domov. V glavnem pa so to zurke tisti dan ko rodis ali naslednji dan, vglavnem po kafanah ali garazah. Da bi pa nekdo rekel 'dej mal racunajte da se ga nafookamo ker konec tedna mislimo rodit' se mi pa se ni zgodilo.

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
poleti smo zapili prijateljevega otroka v baru Jurček v Trzinu. prijatelj se je zmenil z lastnikom, da lahko s seboj prinese hrano in žgano pijačo, medtem ko pivo in vse ostalo pa gre iz bifeja.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Fajn vam (večini), k mate eno žurko, pa pride kdor pride tist dan in sta čez dva dni doma, moj je nedonošenček, sta bla oba en mesec not, ne vpraši kakšen naporen mesec je bil
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.507
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik sass pravi:
poleti smo zapili prijateljevega otroka v baru Jurček v Trzinu. prijatelj se je zmenil z lastnikom, da lahko s seboj prinese hrano in žgano pijačo, medtem ko pivo in vse ostalo pa gre iz bifeja.
Jurček je v Depali vasi in ne v Trzinu.....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Mi smo kar pred mojo bajto pod nadstreškom zapili. Je bilo sicer v petek popoldan, ampak ravno za prvomajske praznike in veliko folka ni bilo niti v sloveniji.

Nas je blo kakih 15-20, zapalil sem roštilj in imel pijače še in još. Je bilo pa jebeno, ker je rodila četrtek zjutraj, v petek sem organiziral v soboto zjutraj sem pa moral že v porodnišnico jih it iskat...

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Eh, sej ni tok hudo, mali tko spi, mamici pa tudi paše se stisnit in zadremat, ker je zmatrana
smile-1.gif

Je blo pa v lokalu sred ljubljane, dogovorjeno z lastnikom lokala, ki lokala nima več, drugače bi predlagal.

Je pa zame tako najbolš, takoj žurka k je, kaj boš čakal, takoj k si še v powerju, da lahko zdržiš, kolega en je čakal cel teden če ne več, da smo vsi že umes pozabl, da je rodil
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.718
9.493
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Tako nekako. Ne kompliciraj, ne s placom, se manj s pijaco, hrano...Ko je dete zunaj, zena zakrpana in ti doma, se gres zmenit v kafano in posljes sms. Posljes vsem, ce je ponedeljek jih bo polovica, ce je sobota pa najbrz kaksen vec. Vseh ne bo v nobenem primeru, tudi ce zurko napoves pol leta prej. Ce doma ni placa gres v en lokal in rezerviras 5 miz ali sobo. S pijaco ne kompliciraj. S petkom, vikendom,...tudi ne. Skratka, kakrsnekoli feste se ze gres morajo biti koncane ko dete pride domov. Ti pa ozdravljen da bos koristen in ne v napoto.

Lahko pa seveda jamras doma kako je tezko ker celo noc nisi spal, pa kako nobene koce ki bi ustrezala vsem 50-im ni bilo ravno tisti petek in soboto na voljo, pa se pijace nisi mel kam prinest, pa kolega ki je mislil roštilj zakurt ma ravno roko polomljeno.....Ocetovstvo ni za pickice in jamrace. Bil sem na ca. 20 takih zurkah, tri so bile moje, bilo pa je od tega da smo sli direkt na siht ali samo na 3 pire in domov. V glavnem pa so to zurke tisti dan ko rodis ali naslednji dan, vglavnem po kafanah ali garazah. Da bi pa nekdo rekel 'dej mal racunajte da se ga nafookamo ker konec tedna mislimo rodit' se mi pa se ni zgodilo.
Majko milo, sm že mislu, da sebe berem.

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Jurček je v Depali vasi in ne v Trzinu.....
zmaga.gif
prav imaš, sem se zmotil
vidim pa da poznaš bar
grin1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Na žurko v oštarijo se povabi prijatelje in teh je max 10 kom. Notri gre tudi brat od žene ali svak. In to je to. Ostalo je balast in pretiravanje ampak vsakemu svoje.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Me zanima katerga bara Car tam ne pozna. Najbrž vsakega novega preveri v prvem tednu
evil.gif

Če ne službeno pa.privat
wink-1.gif

In ja, 50 ljudi tudi jaz nisem vabil na festo za otroka.
10 do dvajset se pa hitro najde.
Kot rečeno kak brat, svak, bratranec, nekaj prijateljev, mogoče kak sošolec s katerim si se vedno pogosto v stiku, sodelavce boš najbrž v službi "potešil"...

Nazadnje urejeno:

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Nekje sem ze omenil,da me lokali v Lj ne zanimajo

A bejži no....

"Dobrodosle tudi ideje glede prostora, predvsem Lj."

En kup nas je svetovalo glede tvojih želj...
bonk.gif