Citat:
Uporabnik gustav pravi:
ne smeš komplicirat v glavnem.. pošlješ smske še iz porodne, poj se pa naberete, najbolš doma, za strežt zadužiš taprvo žensko k pride, za pospravt se pa umes s kšno zmenš pa mal pojamraš... nabutaš do fonde, zjutraj na šiht, naslednji dan po ekipo v porodnišnico. rešeno
Jurček je v Depali vasi in ne v Trzinu.....Citat:
Uporabnik sass pravi:
poleti smo zapili prijateljevega otroka v baru Jurček v Trzinu. prijatelj se je zmenil z lastnikom, da lahko s seboj prinese hrano in žgano pijačo, medtem ko pivo in vse ostalo pa gre iz bifeja.
Majko milo, sm že mislu, da sebe berem.Citat:
Uporabnik jello pravi:
Tako nekako. Ne kompliciraj, ne s placom, se manj s pijaco, hrano...Ko je dete zunaj, zena zakrpana in ti doma, se gres zmenit v kafano in posljes sms. Posljes vsem, ce je ponedeljek jih bo polovica, ce je sobota pa najbrz kaksen vec. Vseh ne bo v nobenem primeru, tudi ce zurko napoves pol leta prej. Ce doma ni placa gres v en lokal in rezerviras 5 miz ali sobo. S pijaco ne kompliciraj. S petkom, vikendom,...tudi ne. Skratka, kakrsnekoli feste se ze gres morajo biti koncane ko dete pride domov. Ti pa ozdravljen da bos koristen in ne v napoto.
Lahko pa seveda jamras doma kako je tezko ker celo noc nisi spal, pa kako nobene koce ki bi ustrezala vsem 50-im ni bilo ravno tisti petek in soboto na voljo, pa se pijace nisi mel kam prinest, pa kolega ki je mislil roštilj zakurt ma ravno roko polomljeno.....Ocetovstvo ni za pickice in jamrace. Bil sem na ca. 20 takih zurkah, tri so bile moje, bilo pa je od tega da smo sli direkt na siht ali samo na 3 pire in domov. V glavnem pa so to zurke tisti dan ko rodis ali naslednji dan, vglavnem po kafanah ali garazah. Da bi pa nekdo rekel 'dej mal racunajte da se ga nafookamo ker konec tedna mislimo rodit' se mi pa se ni zgodilo.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Jurček je v Depali vasi in ne v Trzinu.....Citat:
Uporabnik sass pravi:
poleti smo zapili prijateljevega otroka v baru Jurček v Trzinu. prijatelj se je zmenil z lastnikom, da lahko s seboj prinese hrano in žgano pijačo, medtem ko pivo in vse ostalo pa gre iz bifeja.
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Nekje sem ze omenil,da me lokali v Lj ne zanimajo
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Nekje sem ze omenil,da me lokali v Lj ne zanimajo
A bejži no....
"Dobrodosle tudi ideje glede prostora, predvsem Lj."
En kup nas je svetovalo glede tvojih želj...