Zabava ob rojstvu otroka

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Zanimajo me vase izkusnje? Najem prostora ali lokala? Doma ne pride v postev. Dobrodosle tudi ideje glede prostora, predvsem Lj. Najbolj se nagibam da bi imel lastno pijaco sam ne vem kje bi prostor nasel,glede na to da datum "ni fiksen".

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Jaz najraje ne bi nič planiral, dokler ne vidiš da je vse ok. Potem pa pač povabiš svoje v neko birtijo, plačaš par rund in ponevadi oštirji nimajo nič proti če zaokroži še kakšna s sabo prinešena steklenica.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Če boš imel.lastno pijačo, potem se v trgovini zmeni da ostanek vrneš.
Ne vem kako si to predstavljaš, mogoče bi najel kak piknik plac ki ima možnost ogrevane koče.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Zanimajo me vase izkusnje? Najem prostora ali lokala? Doma ne pride v postev. Dobrodosle tudi ideje glede prostora, predvsem Lj. Najbolj se nagibam da bi imel lastno pijaco sam ne vem kje bi prostor nasel,glede na to da datum "ni fiksen".

Ne troši energije za, jo boš rabil za dojenčka... Poleg novca

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Lepo je če se poveseliš ob rojstvu otroka še lepše pa izveni če to storiš v družbi žene ko pride iz porodnišnice , povabiš prijatelje , rodbino itd.Zakaj bi storil to sam in ne skupaj z ženo?? A ni to največja zahvala tudi ženi za njene bolečine in strah ob porodu?
Privošči ji nekaj lepega ne v smislu opijanja do onemoglosti temveč v zahvalo za srečen porod in v čast novemu življenju.
Lp

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Ksz

Piknik odpade. Prosim brez moraliziranj in vlacenja babjega jamranja (tipa MON in bibaleze) kako se ne spodobi napiti.

Pilo se bo,kar bo pijace ostalo se jo bo drugic spilo,se nikol se ni nc pokvarlo.... rabim prostor kjer imam lahko lastno pijaco....

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
To se naceloma strinjam,sam je problem da zna bit kr obsezna druzba,do nekje 50ljudi... pa tut lublanski ostirji niso najbl navduseni nad prinasanjem pijace.

50 ljudi za rojstvo oktroka? samo?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Še ne spomnim če je kdaj bila.namenoma žena/mati prisotna na taki zabavi.
Trgzan pa zaenkrat ne morem kaj pametnega odgovoriti.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Potem je to čisto navadna lokarija in si misli kar hočeš, vsak ima svoj pogled na tak vid proslavljanja moj je zapisan!!

Potem upam da boš naslednji dan sposoben da jo obiščeš ker po navadi je največ problemov dan potem..

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Mulca se je zapilo in se ga vedno bo. Pa kje vi zivite. Pa ne pije se skupaj z novorojenckom. Ne vem od kje vam to. Al se ga mulca zalije doma preden zena pride domov ali pa na neki x lokaciji prvi razpolozljiv vikend seveda brez zene in novorojencka. Razen ce zelite bruhat po njemu

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:

Mogoče kaj takega?
http://www.rdbarje.si/ribiski-dom/

Pred leti smo najeli. Sredi Ljubljane, cena ugodna (bila - za zdaj ne vem), oprema je vsa, pijača tvoja, lahko dobiš še žar majstra.
Pa ravno za nekje 50 ljudi je.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Najemi kočo. Če bsote prespali, pa tako kjer se lahko prespi. Imaš vso pijačo svojo in to je to.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
kzs

a lokalne baze nimate?

ker ne ves datuma zna bit zadeva zoprna... ce rodi v pon-tor, bo do vikenda ze doma, potem vse odpade. med tednom ne boš zbral 50 ljudi, pa tudi ce, festa ne bo dolga...

ko sta zena in jencek doma, se res ne spodobi neki na veliko zabavat...

Retro, tvoj nacin je pa res malo prevec pocukran. Itak se z zeno potem zabavas, ko hodijo sorodniki in prijatelji naokrog, sam to je itak pol kasnej, ko je tamal star 2-3mesece. takoj po porodu mislim da nima nobene zelje feštat s pijanimi dedci...

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Mulca se je zapilo in se ga vedno bo. Pa kje vi zivite. Pa ne pije se skupaj z novorojenckom. Ne vem od kje vam to. Al se ga mulca zalije doma preden zena pride domov ali pa na neki x lokaciji prvi razpolozljiv vikend seveda brez zene in novorojencka. Razen ce zelite bruhat po njemu

Točno tako!
aplauz.gif

Jaz sem vzel v najem en zaprt "kozolec" od enega lokalnega gostinca. Plačal sem mu najem in hrano, jaz pa sem mel svojo pijačo. Vsi zadovoljni. Fešta do zore, na koncu taksi razfural pijandure. Mali je zdrav 4 letnik! (tok tok)
zmaga.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.718
9.493
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Lepo je če se poveseliš ob rojstvu otroka še lepše pa izveni če to storiš v družbi žene ko pride iz porodnišnice , povabiš prijatelje , rodbino itd.Zakaj bi storil to sam in ne skupaj z ženo?? A ni to največja zahvala tudi ženi za njene bolečine in strah ob porodu?
Privošči ji nekaj lepega ne v smislu opijanja do onemoglosti temveč v zahvalo za srečen porod in v čast novemu življenju.
Lp
Žena bo pa z velikim veseljem gostila cel kup ljudi. Pa zahvala za bolečine, kej takega pa še ne.
uf-1.gif
Taki pocukrani copatarji so se mi vedno smilili.

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.718
9.493
113
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Če nimaš placa doma je mal težko izvedljiva lastna pijača, plus vsega datum ni fiksen, tko da bi na tvojem mestu vseeno razmislil o kakem placu, kjer hodite z družbo na kofe. Al se pa zmeniš, da žgano prineseš, pivo pa plačaš. Pa kakega prijatelja poprosi za pomoč pri organizaciji, ker ti boš zmešan od izkušnje in skrbi.