Zanimajo me vase izkusnje? Najem prostora ali lokala? Doma ne pride v postev. Dobrodosle tudi ideje glede prostora, predvsem Lj. Najbolj se nagibam da bi imel lastno pijaco sam ne vem kje bi prostor nasel,glede na to da datum "ni fiksen".
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Zanimajo me vase izkusnje? Najem prostora ali lokala? Doma ne pride v postev. Dobrodosle tudi ideje glede prostora, predvsem Lj. Najbolj se nagibam da bi imel lastno pijaco sam ne vem kje bi prostor nasel,glede na to da datum "ni fiksen".
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
To se naceloma strinjam,sam je problem da zna bit kr obsezna druzba,do nekje 50ljudi... pa tut lublanski ostirji niso najbl navduseni nad prinasanjem pijace.
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Mulca se je zapilo in se ga vedno bo. Pa kje vi zivite. Pa ne pije se skupaj z novorojenckom. Ne vem od kje vam to. Al se ga mulca zalije doma preden zena pride domov ali pa na neki x lokaciji prvi razpolozljiv vikend seveda brez zene in novorojencka. Razen ce zelite bruhat po njemu
Žena bo pa z velikim veseljem gostila cel kup ljudi. Pa zahvala za bolečine, kej takega pa še ne.Citat:
Uporabnik retro pravi:
Lepo je če se poveseliš ob rojstvu otroka še lepše pa izveni če to storiš v družbi žene ko pride iz porodnišnice , povabiš prijatelje , rodbino itd.Zakaj bi storil to sam in ne skupaj z ženo?? A ni to največja zahvala tudi ženi za njene bolečine in strah ob porodu?
Privošči ji nekaj lepega ne v smislu opijanja do onemoglosti temveč v zahvalo za srečen porod in v čast novemu življenju.
Lp
Če nimaš placa doma je mal težko izvedljiva lastna pijača, plus vsega datum ni fiksen, tko da bi na tvojem mestu vseeno razmislil o kakem placu, kjer hodite z družbo na kofe. Al se pa zmeniš, da žgano prineseš, pivo pa plačaš. Pa kakega prijatelja poprosi za pomoč pri organizaciji, ker ti boš zmešan od izkušnje in skrbi.Citat:
Uporabnik tgrzan pravi: