Zabarikadiral se bom v kullo!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Jebiga, pač nisem slovensko povprečen, ti pa očitno si (pod)povprečen in te motijo uspešnejši? Kaj če bi ti bil izziv nas preseči, namesto, da kuhaš jezo in zavist?
confused-1.gif

Aja, v kulli je kjljub vročim dnem prijetno hladno. No, zna pa biti tudi vroče...
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pojdi ti lepo nazaj v kullo! Tja do pomladi, veš kako se boš fajn imel
zmaga.gif
! Hrana, pijača in kurjava za zimske dni so rešene, Maxi ti pa itak ne diši nevemkoliko.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kwa je to sploh kulla?
confused-1.gif

Dobr, za krullo vem, da je grda baba - mogoče je štibla končno en teden konektal anteno?
grims-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.470
7.611
113
Kolikor spremljam njegove objave je to verjeno nekaj albanskega, ker se je vanjo zabarikadiral pa neke vrste objekt

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Če daš v gugl translate iz albanščine v slovenščino, vrže ven stolp (ok, to bi se dalo sklepati tudi brez translatorja
grin1.gif
).
Ga je mogoče tast zaprl v stolp, dokler ni privolil, potem, ko je oskrunil?
grims-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.470
7.611
113
Lahko tudi da nam je v prenesenem pomenu zelel povedati, da si je na peceni obali postavil svoj pesceni grad in ga branil pred majhnimi stvori, ki jim pravimo otroci =)

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
Se mi zdi ja, da si se nekoč hvalil, da si seksal z maxi25.
evil.gif

hahahahahahahaha, seveda. Pa ne samo enkrat. Sam jst tega ne vem. Kaj dela on pod tušem - mene ne zanima

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Dvomim, da sem kdaj sexal z njo, čeprav me ona kao 'pozna' očitno. In če bi kdaj res sexal z njo, dvomim, da bi se s tem hvalil.
evil.gif

Zdej pa samo še čakamo, da maxi zbere jajca, k se je prej neki repenčila. Mogoče se boji, da faše pljučnico v kulli?
confused-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Dvomim, da sem kdaj sexal z njo, čeprav me ona kao 'pozna' očitno. In če bi kdaj res sexal z njo, dvomim, da bi se s tem hvalil.
evil.gif

Zdej pa samo še čakamo, da maxi zbere jajca, k se je prej neki repenčila. Mogoče se boji, da faše pljučnico v kulli?
confused-1.gif

Prokleta budala...maš zs!
evil.gif

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Kje si pa to slikal?
Imam občutek, da se ti ni potrebno zabarikadirat v kulo, da bi bil brez interneta.
Zadnji internetni priključek je verjetno tri ure hoje do kule.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Bolš da ne. Kranjsko goro vsi dobr poznamo, tko da vsaka fotografija te izda
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.470
7.611
113
A nisi enkrat nekje pisal s kok top modeli si spal?

Kakorkoli, delujes precej inteligenten/izobrazen ampak s tem stalnim poudarjanjem tega precej iznicis samo zadevo.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
A nisi enkrat nekje pisal s kok top modeli si spal?

Kakorkoli, delujes precej inteligenten/izobrazen ampak s tem stalnim poudarjanjem tega precej iznicis samo zadevo.

Matr, sam Apollo, priznaj. Dosegel je svoje. Je v središču pozornosti, pa nima veze zakaj. Brihtn al pa tup..
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Številke gotovo nisem navajal, saj je vprašanje, kaj je sploh top model.
tongue-1.gif
govoril sem o tem, da se meni zdi bedasto, nemoško in neprimerno, da se tip okoli hvali s konkretnimi imeni deklet oziroma žensk, s katerimi je spal. Če pa priznaš, da si 'razmontiral' 31 manekenk in 6 missic, je pa alter pravi naslov za take 'debakle', mar ne.

Mimogrede, že imaš hišo? Če ne, si sedaj dobil nekaj idej kako graditi.
tongue-1.gif