Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Čakaj malo.
Sicer sem bil odsoten, samo kdo pravi, da se bodo lahko prosto gibali.
V to ne verjamem.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
FFS, vsi zapirajo meje, samo naši papki so čisto tiho!
Imamo zmešano vlado ali to delajo namerno? 25. september bo prepozno za protestno zborovanje!
ti bi zapiral mejo kljub temu da nihce ni rekel ali nakazal da zeli priti v SLO... sploh pa vlada sprejela toliko ljudi kolikor bo rekla (kakor bodo tudi ostali)
kompenzacija much?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Imamo zmešano vlado ali to delajo namerno? 25. september bo prepozno za protestno zborovanje!
ti bi zapiral mejo kljub temu da nihce ni rekel ali nakazal da zeli priti v SLO... sploh pa vlada sprejela toliko ljudi kolikor bo rekla (kakor bodo tudi ostali)
kompenzacija much?
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Danes na nacionalki so povedali. Po tem ko jih bodo popisali se bodo lahko brez omejitev gibali po državi.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
kompenzacija much?
Saj v HU tudi nihče noče (bojda je tam IS in begunci niso varni), a jim tudi ne pustijo priti v državo na šverc.
Ruta preko HR in SLO je sedaj logična izbira, saj je najkrajša, menda ne bodo šli preko Romunije, vstopili v HU na vzhodu in potem čez celo HU v AT
ali iz HU na Slovaško in potem v AT.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Danes na nacionalki so povedali. Po tem ko jih bodo popisali se bodo lahko brez omejitev gibali po državi.
To ne zdrži ne zakonsko, ne postopkovno.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
To ne zdrži ne zakonsko, ne postopkovno.
Če pa se lahko krši VSE naše zakone, bom pa jaz ustrelil vsakega, kateri se mi bo zdel sumljiv.
O.k.
Pa da me ne bi slučajno kdo vprašal, zakaj sem ubil ubogega parazita, ki je ravno posiljeval 5 letnega otroka, saj jim to omogoča njihova kultura in običaji. Sem prasec ksenofob.
Zdaj, ko gledam te posnetke iz Anglije, Italije, Nemčije, Grčije,... dejansko vidim, da mi nekaj podobnega, samo v milejši obliki, prenašamo že desetletja.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:Še vprašanje za g. easy-a. A si morda agent islamske države?
Citat:
Pri širitvi islamskega vpliva igra ključno vlogo graditev džamij. Poetično je strategijo islamizacije z graditvijo džamij opisal turški predsednik Reçep Tayyip Erdoğan: »Džamije so naše kasarne, kupole naše čelade, minareti naši bajoneti in verniki naša vojska.« Vsaka nova džamija v državi je vidno sporočilo, da je islam navzoč v državi in da imajo muslimani namen podrediti si prvotno prebivalstvo. Prvotnemu prebivalstvu v Dar-el-Harbu preostane troje. Spreobrnitev v islam, dimijevstvo ali smrt. Za agnostike in ateiste sta odprti samo prva in tretja možnost. Kristjanom in judom pa je dano okusiti »strpnost« islama s privzetjem vloge dimija, muslimanom podrejenega podložnika.
Glej, Zahod z ZDA na čelu je pri politiki na Bližnjem vzhodu res naredil več narobe, kot prav - ampak da verjameš, da za ISISom stojijo Izrael in ZDA - to moraš biti pa resno usekan.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:Še vprašanje za g. easy-a. A si morda agent islamske države?
"IS" je product Izraela & zahodnih drzav/obvescevalnih sluzb.
Nimam prav nobenih simpatij do te fasisticne tvorbe, ti se kaj ni jasno? Kdorkoli verjame v zgodbice o "IS" je itak brihtol ...