Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Madžarska ograja

stupid-1.gif
In kdo bo to pocistil? Boli njih...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Že, že, ampak še nisem slišal, da bi kater od imigrantov vpil hvaljen bodi Jezus Kristus. Sliši se samo alah ahkbar.

Če bi kristjani bili tolk zagreti bi tebe prvega križali!

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Ne ti jim odrekaš sočutje in človečnost. Ne narediti nič je enako slabo kot narediti nekaj narobe!
Jebe se men za njih, prostovoljno jim že ne dam nič
ne-ne-1.gif

če pa človečnosti sami nimajo, jim je pa res noben ne more šenkat, to al maš al pa nimaš.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.423
2.583
113
Če so tako dobrodošli, so upravičeno do svoje hrane - jejo samo ovco, ki med klanjem gleda Meko.
Vera jim pravi, da nemuslimanko- tvoja mati, sestra, žena - lahko posiliš brez kaznovanja.
Vera jim dovoljuje, da namlati svojo ženo, ki zadekana hodi okoli. Še 10 letni otroci jih kličejo čarovnice.
Vera jim pravi, da kdor ni musliman, je sovražnik, ki ga je treba ubiti. Tudi tebe, razen če si muslim.
PIŠE!
Al kabhar ali kako se reče, niti najmanj ni podobno vzkliku mamce ob poslušanju radija ali vzklika američana, ko jih kaj doleti.
NITI NAJMANJ!
In noben od obeh ali kdorkoli drugi ne divja s takim klicem po ulici, v družbi svojih in grozi s smrtjo komerkoli -tebi, kot neverniku, tvoji ženi, materi, policistu, ki me varuje, peku, ki mi peče kruh, albancu ki mi proda sper burek, vzgojiteljici, ki mi varuje otroka v vrtcu, zdravnici, ki mi da bolniško in zavaruje red mobingom v službi.
Ja in še bi našteval

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Če so tako dobrodošli, so upravičeno do svoje hrane - jejo samo ovco, ki med klanjem gleda Meko.
Vera jim pravi, da nemuslimanko- tvoja mati, sestra, žena - lahko posiliš brez kaznovanja.
Vera jim dovoljuje, da namlati svojo ženo, ki zadekana hodi okoli. Še 10 otroci jih kličejo čarovnice.
Vera jim pravi, da kdor ni musliman, je sovražnik, ki ga je treba ubiti. PIŠE!
Al kabhar ali kako se reče, niti najmanj ni podobno vzkliku mamce ob poslušanju radija ali vzklika američana, ko jih kaj doleti.
NITI NAJMANJ!
In noben od obeh ali kdorkoli drugi ne divja s takim klicem po ulici, v družbi svojih in grozi s smrtjo komerkoli -tebi, kot neverniku, tvoji ženi, materi, policistu, ki me varuje, peku, ki mi peče kruh, albancu ki mi proda sper burek, vzgojiteljici, ki mi varuje otroka v vrtcu, zdravnici, ki mi da bolniško in zavaruje red mobingom v službi.
Ja in še bi našteval

aplauz.gif

Sej veš da taisti albanec ki ti prodaja burek dejansko ni ravno nevernik?!
rolleyes-1.gif

Pa dalje glede na tvoje besedišče domnevam da te je slovenija leta 91+ ali pa tvoje starše še prej prav lepo sprejela! A ni super, sedaj pa tega nočeš omogočit drugim!?

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Vera jim dovoljuje, da namlati svojo ženo, ki zadekana hodi okoli. Še 10 otroci jih kličejo čarovnice.
NITI NAJMANJ!
Ja in še bi našteval

aplauz.gif

rolleyes-1.gif

Pa dalje glede na tvoje besedišče domnevam da te je slovenija leta 91+ ali pa tvoje starše še prej prav lepo sprejela! A ni super, sedaj pa tega nočeš omogočit drugim!?

Že že ampak albanec se je vsaj približno asimiliral, kamelojebci se me bodo ker se jim ni treba, mi naj bi se njim no točneje ti se jim boš in tebi podobni se jim očitno boste.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Zakaj v Vinici, lahko na gospodarcu, je lažje jih naprej poslat v Avstrijo, Italijo, madžarsko,....LJ je glih na sredini.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik map pravi:BTW, azil v SLO ne obstaja. Obstaja samo mednarodna zaščita. Tako da če kdo od ilegalnih prebežnikov govori čarobno besedo ga lahko pristojni organi mirno ignorirajo.

In storijo kaj?

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
NITI NAJMANJ!
Ja in še bi našteval

aplauz.gif

rolleyes-1.gif

Že že ampak albanec se je vsaj približno asimiliral, kamelojebci se me bodo ker se jim ni treba, mi naj bi se njim no točneje ti se jim boš in tebi podobni se jim očitno boste.

Pred tem valom beguncev si imel verjetno enako mnenje o Albancih?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik map pravi:
vrnejo v državo iz katere je prišel v RS

In se bo jutri vrnil nazaj... Dosegel si kaj tocno? Ves koliko stane taksna procedura. Sploh pa ce to ponovis 50.000x?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Ignorirajo. Ignorirati. Glagol.

Ignoriranje ne resuje problema, sploh ce je to TVOJ problem. Ce imas ti Ahmeda iz Raqqe v pisarni bos z ignoriranjem dosegel kaj? Ga bos vrnil v HR? Sirijo?
smirk-1.gif

Aja, ignoriral ga bos!
bonk.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
gre za prekršek nedovoljenega prestopa državne meje. Veliko jih ima denar. Za prekršek jim spuliš 500 EUR po glavi. Bojo hitro prenehali z Slovenijo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik map pravi:
gre za prekršek nedovoljenega prestopa državne meje. Veliko jih ima denar. Za prekršek jim spuliš 500 EUR po glavi. Bojo hitro prenehali z Slovenijo.

In ce ne placajo bos storil kaj? Zarubil gate? Nastanil v zaporu?
bonk.gif