Za tiste, ki imate lepotičke

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik coolijo pravi:
Citat:

Če bom meu pa kdai potrebo po taki bom pa odlomu 100eurou pa si jo bom naroču na dom kt pizz(d)o
grin1.gif

Ne vem, če se že dobi uiber pras*ca za 100 €;. Pač takšna o kateri teče debata na forumu. Za takšne stoj pa glej, boš odcolal čez 500€.

Drgač pa ja, če maš takšno punco, ne smeš zaspat v razmerju. Čim se začne bejba dolgočasit si history.

Zakaj se vedno pravi, da tip ne sme zaspat v razmerju? Ženska pa lahko?
confused-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
21 je tvoj IQ ?
malo nabildaj, da ne boš tako žgoljav, pa ne boš mel teh težav, pa štople si v ušesa daj da jih ne slišiš, pa nehaj hodit v čefurske lokale
bonk.gif

iz katere zakotne vasi pa si ti , da za bejbami , ki stanejo 100 € žvižgajo

Spet en pameten štajerc ... A misliš, da če si nabildan, da boš avtomatsko dobil dobro piæozo??
hysterical-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
nabildaj, da te bo malo skupaj, da te bodo tipčki opazili, da tiste tvoje pleh bejbe niso same, da imajo zraven šoferja in da si ne bodo upali za tvojimi pleh p.ckami fičkat
pa nehaj se muvat okoli čefurskih pubov, ali pa se preseli v nek normalen kraj , kjer ni takih čefurskih običajev
res nič ne kapiraš
stupid-1.gif

ne dam 50 € da mi ga kera potegne. če hoče lahko zastojn za gnar pa ne dam
smile-1.gif

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
takih trenutkov sm tud jz mel že neki... najhujš je takrat k človeka poznaš pa se hoče sam pogovarjat z njo.. pa ji ubistvu že teži.. tkrt jo potegnem stran od tipa pa mu rečem, naj si najde svojo.. :D če pač ne šteka mu je treba pokazat :D

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Ahm..pjebi...a kateri od vas nima lepotičke, oz če že ni lepotička ostalim, je vsaj njemu??

Ker drugače..ne vem zakaj ste z neko babo sploh, če vam ni lepa?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Ja matr...
stupid-1.gif

Če baba nima tolk u glavi, da tipa sama nažene stran, pol je boljše da ji pustiš naj gre z njim dokler še nista v neki resni zvezi...
bonk.gif

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
to sm hotu jz napisat... ne mot me dokler med njima teče nek normaln pogovor.. če ji začne težit pa se spravlat nanjo, pa če sama ne more nč alpa te pros za pomoč, pol normalno d ji pomagaš.. pred tem se pa jz ne vmešavam.. naj bi blo tko pravilno..

Mateja_Oblak

Pripravnik
21. sep 2009
34
0
6
45
Prlekija
Moja punca je zelo luštna. In dedi kot dedi ... ej mrhi, prita na rundo, ali ... greš mimo, pa slišiš, kakšni mački :D. Ampak jaz to preprosto ignoriram, obe ignorirava. Sva pa zelo veseli, ko slišiš kaj od kakšne punce, da ti reče, da sem/je lepa. Moški so bolj tako ... njim je vsaka lepa, kera "ni" lepa ampak ima že nizek dekolte, pa še samo v joške gleda ...
smile-1.gif

Ravno danes sva bile v enem lokalu, se je mladina pripeljala na pijačo, pa so naju gledali, in nekaj komentirali med sabo, ko pa sva vstali, pa pa šle mimo njih, pa so bili tiho kot riti, samo gledali so.
smile-1.gif