Za tiste, ki imate lepotičke

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jah, tkole je, če bi jih imel 18, bi teoretično že lahko bila moja mama, imam jih pa 21, tako da jo boš moral vprašat, kdaj je dobila menzo (pri 11 je tudi že možno), da bova lahko tole razčistila.
wink-1.gif

Pa ti še vedno za njo žvižgajo, ko gresta po cesti??
cool-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
tam pa morajo biti vsaj jebačka kola.
wink-1.gif

Dobro da si rekel vsaj, ker tu polek spada se xy faktorjev. Žalostno. Velja za 98% žensk tu v mojem firtlu.

Malcom, nate sem čakal ... Povej, kako si ti handlal zadeve z malo sexy Nino, ob katere pogledu se ti zasolzi oko.
grims-1.gif

Aja pa citiranemu postu je potrebno dati še razlago ... Tu polek spada se xy faktorjev zato, ker tam itak vsak fura neka težka jebačka kola, še z Astonom ne bi nič kaj izstopal.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Yo, tiste, ki imate zelo lepe punce, sprašujem, kako handlate, da vam recimo žvižgajo za žensko iz lokala, da bi jo radi vsi spoznali, osvajali, potem razni "pametni" in "smešni" komentarji ... ??? Popizdite in se stepete, se nasmehnete in grete dalje ali preprosto ignorirate?
smile-1.gif
Jaz sem do sedaj vedno poskušal ignorirat zadevo, vendar se je treba za dekle znat malo bolj postavit in ne pustit vsakega junca, da jo ogovarja.

A vsi rabte očala, al kva?
Klošar nam hoče le to povedat, da ma u iber lepo punco ! Vse ostalo je le nepotreben balast
evil.gif

ampak, brez slik je tale topic ... brezvezen?

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
kloshar......izbereš kako k ne rabi pozornosti...oziroma jo pozornost odbija....it is hard to find ampak se da
wink-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
NAjbolj je ko jo gledajo pa to opaziš. Pa mal počakaš da se mal približa.( To govorim o diskačih) Pa popl ko še mal gleda pa ga pogledaš pa se lepo stisneš k svoji dragi pa jo ogabno zaližeš. :D Ko vidš kok se hitr spele:D

To da se bejba k teb stisne k pride kak tip mim je lah tud da mu da vedt da je že učer dubu pa nj zdei ne teži k je s tabo skupi
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne gre za to. Povprečnic je povsod dosti.
grin1.gif

Saj ste v bistvu že odgovorili na vprašanje ...
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Lei sam smatram take lepotičke (take mX stayl....nohtki....pudr na nosu) za sprot......se prav nategni-pobegni varjanta
grin1.gif

Men to ni punca.......ker punce ne rabm v vitrini.....rabm kako k uživa v smučanju......gre rada v gore......na morje čez weekend.....skratka k ne komplicira če se ji šminka razmaže!

Če bom meu pa kdai potrebo po taki bom pa odlomu 100eurou pa si jo bom naroču na dom kt pizz(d)o
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

coolijo

Pripravnik
19. nov 2007
47
0
6
Citat:

Če bom meu pa kdai potrebo po taki bom pa odlomu 100eurou pa si jo bom naroču na dom kt pizz(d)o
grin1.gif

Ne vem, če se že dobi uiber pras*ca za 100 €;. Pač takšna o kateri teče debata na forumu. Za takšne stoj pa glej, boš odcolal čez 500€.

Drgač pa ja, če maš takšno punco, ne smeš zaspat v razmerju. Čim se začne bejba dolgočasit si history.

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
smile-1.gif
aha vidm da nisem informiran.......500 demit!

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik coolijo pravi:
Citat:

grin1.gif

Ne vem, če se že dobi uiber pras*ca za 100 €;. Pač takšna o kateri teče debata na forumu. Za takšne stoj pa glej, boš odcolal čez 500€.

Drgač pa ja, če maš takšno punco, ne smeš zaspat v razmerju. Čim se začne bejba dolgočasit si history.

Vejžde ja. Se da žensko zapecat še kako drugače kot z denarjem in take se boš lahko ti še prej naveličal. Razen, če pač ne moreš drugače.
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

Men to ni punca.......ker punce ne rabm v vitrini.....rabm kako k uživa v smučanju......gre rada v gore......na morje čez weekend.....skratka k ne komplicira če se ji šminka razmaže!

Sem te imel za starejšega.

Babo nucaš da ti skuha, opere, zlika, pospravi in se zna dobro poonegavit!

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
21 je tvoj IQ ?
malo nabildaj, da ne boš tako žgoljav, pa ne boš mel teh težav, pa štople si v ušesa daj da jih ne slišiš, pa nehaj hodit v čefurske lokale
bonk.gif

iz katere zakotne vasi pa si ti , da za bejbami , ki stanejo 100 € žvižgajo

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jah, tkole je, če bi jih imel 18, bi teoretično že lahko bila moja mama, imam jih pa 21, tako da jo boš moral vprašat, kdaj je dobila menzo (pri 11 je tudi že možno), da bova lahko tole razčistila.
wink-1.gif

Če ima ciganko je to ravno prava starost.

Pa še pedofilije ga ne bi obtožili.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:

Pika. + da ne teži za vsak [censored].

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:

Sem imel 2 starejši (7 in 14let) pa nobena ni znala tega kar si naštel....ok ta starejša se je znala dobr poonegavit to je blo pa vse!
Opažam da jih mlajše dohitevajo......pr zdejšni dobim kavo bp zju3
smile-1.gif