Za tiste, ki imate lepotičke

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Yo, tiste, ki imate zelo lepe punce, sprašujem, kako handlate, da vam recimo žvižgajo za žensko iz lokala, da bi jo radi vsi spoznali, osvajali, potem razni "pametni" in "smešni" komentarji ... ??? Popizdite in se stepete, se nasmehnete in grete dalje ali preprosto ignorirate?
smile-1.gif
Jaz sem do sedaj vedno poskušal ignorirat zadevo, vendar se je treba za dekle znat malo bolj postavit in ne pustit vsakega junca, da jo ogovarja.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Verjetno ni lepa od včeraj in se je do sedaj že mogla naučit sama zase postavt, ane
wink-1.gif
Ne vem zakaj bi se ti vtikal v vsakega papka, če znamo babe s takimi.
Razen v ekstremnih primerih, ko sluzavec prestopi vse meje.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
No sej, ampak nihče ne gleda rad, kako ti drugi žensko ogovarjajo in nagovarjajo.
smile-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Nisem bil nikoli ponosen, če je kdo žvižgal mojo drago, jo osvajal, mogoče ko sem bil star 15let in manj.

Vedno mi je bilo moteče, želel sem, da bi kri tekla in podobno, zdaj mi je pa vseeno, ker vem katerega hudiča imam in si mislim, "na, mej jo, reši me!"

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Meni se jebe za take komentarje, sploh pa navadno žvižgajo za bolj cipasto oblečenimi ali pa če jo vlačiš po cenenih lokalih.

Če ma punca class in če jo pelješ na vsaj približno v redu plac, težav ne bo, oz. ne bodo vokalne.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Šla sva pred kratkim z eno hudo bejbiko na party ... čeprav je bilo očitno, da sva skupaj, so naju junci tako obletavali, da ne moreš verjet. Naenkrat sem bil prijatelj od vseh, vsi so jo hoteli spoznat, ji dat za pijačo, zapecat ... Najprej sem si res mislil svoje o revežih, potem so pa postali že malo preveč napadalni in jo kar pred mano poskušali objemat ipd. Dolgo nisva odlašala, ampak sva se raje pobrala nekam na samo.

Ne vem no, sprašujem se, ali lahko popizdiš in se skregaš, če ti kdo poskuša zapecat dekle (čeprav sam veš, da nima šans pri njej).

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Nisem bil nikoli ponosen, če je kdo žvižgal mojo drago, jo osvajal, mogoče ko sem bil star 15let in manj.

Vedno mi je bilo moteče, želel sem, da bi kri tekla in podobno, zdaj mi je pa vseeno, ker vem katerega hudiča imam in si mislim, "na, mej jo, reši me!"

467716-post_slo.gif

Kot da bi ga jaz napisal
shocked-1.gif

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
hehe, finta
hysterical-1.gif

Poleg take punce potem spoznaš, da debilnost nekaterih ne pozna meja (glede utrujanja)...
Sčasoma pa itak ugotoviš, da to prinese preveč problemov (in stroškov
evil.gif
). Pač moraš vedno tudi sam skrbeti, da nisi glih neki lolek zraven (torej cote, avto, družba, kafiči,...), vzdrževanje je drago pa še ponavadi niso kaj prida v kuhinji. Boljše met eno normalno pa če je že močna želja, si občasno privoščiš kako hudo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz imam 3 prijateljice, ki so po videzu lepše od vseh manekenk in so hkrati tudi ful gospodične, se rihtajo, ves čas cotice, make up ipd. Ampak zanimivo, da so tudi vse 3 zelo preproste in da boš za njih še bolj privlačen, če boš malo nepobrit, cotlarski in odštekan.
wink-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
NAjbolj je ko jo gledajo pa to opaziš. Pa mal počakaš da se mal približa.( To govorim o diskačih) Pa popl ko še mal gleda pa ga pogledaš pa se lepo stisneš k svoji dragi pa jo ogabno zaližeš. :D Ko vidš kok se hitr spele:D

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lol, lahko te pa tudi s kolegi počaka pred diskačem.
grin1.gif

gatto,
tvoja baba bi mi lahko bla mama, samo nehi.
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jah s tem nič nebodo dosegl. Itak prakticiramo sado-mazo doma in pač se bova z bejbo še mal bolj zabavala