za POP tv je sneg senzacija

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
naj le lakladajo o snegu
evil.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Ah, POP TV se gre senzacionalistično novinarstvo - iz vsakega dreka je treba narediti novico, da imajo lahko par minut več poročil in več novic kot nacionalka... očitno je folku to všeč, jaz pa še vedno ostajam raje pri klasiki.
Po mojem mnenju so za pol recesije pri nas kriv pop tv s svojim pretiravanjem.

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Na zdej... sicer pa me je že dolgo časa sram, da sem nekoč delala pri njih... ampak tisto so bili drugi časi, kasneje se je vse nekam izrodilo

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
96
28
Še ena iz siol.net -a: včerej sem na prvi strani videl naslov nekaj kot "Bivša punca princa Harrya je na facebooku označena kot samska."

Hahahha
hysterical-1.gif
! zdej pa mislm da tega "članka" ni več

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Na POP-u se jim res že pamet kisa!
stupid-1.gif

Včeraj Nataša Repovž komentira iz Trojan o snežnih razmerah na štajerskem in po sloveniji, potem našteje kje so zastoji in ovire zaradi tega, med drugim tudi, da je popolna zapora avtoceste pred Karavankami.
Kokoš pa ne ve, da včeraj sploh ni bilo čez dan in zvečer nobenega snega na tem delu gorenjske. Avtocesta je bila zaprta zaradi kontrole, ker je policija vršila nadzor tovornih vozil, promet pa speljan skozi parkirišče in naprej v tunel.
Ta TV hiša sploh nima več meril za objektivnost novic.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Ja pa pol una za njo... Je govorila kot da so ceste po Ljubljani komaj prevozne, pločniki polni snega, za njo se je pa videla kopna Celovška!
grin1.gif

Še ena cvetka je bla pa pri 24ur zvečer. Intervju z modelom, ki se je na obvoznici "razsul" s kombijem. Kar sred obvoznice so stali. Navadn!
smile-1.gif