Kamion je z ogledali sirok blizu 3m.a morajo gasilci ogledala zložiti ko gredo v ta reševalni pas?
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
lej po odstavnem pasu se ne SMEMO voziti niti na nujni voznji! pac jebiga fuknjen zakon! ce mene v resilcu na nujni voznji z luckami, sirenami in reveza zadaj z infaktom, ki bo zivel se max 10min brez urgentne obravnave... jaz pa v sentvidu na celovski na zelenem semaforju v katerega zapelje in rukne clovek, ki je tipkal sms za volanom bom jaz kriv! koliko ene arogance in zahojene pisarniske polpismenosti mi se gremo pa vzpostavitev urgentnih centrov po sloveniji....in sedaj teli pasovi.
kot bi pozare v avstraliji gasili s kaglico in lopatko
vazno, da lahko darsovci kosijo travo na relaciji ac vodice - sentvid v soboto dopoldan 1. avgusta, zaprejo en pas in smo se v veckilometrski koloni premikali po polzje do ljubljane in nazaj! sem se ustavil in delavce vprasal po zdravi pameti. pripravljam pa eno pismo darsu, ceprav nisem za to primeren, odgovorni (avto revije, amzs...) pa spijo in se soncijo na svojih jahtah na jadranu.
Ma ne? A ti veš, koliko vprašanj na to temo sem zastavil darsu in policiji (pa pazi, oboji vedno odgovorijo, da se strinjajo z mano). Koliko člankov na to temo objavili?
Glej, dokler ne bodo cee državne uprave (ne javne uprave, državne uprave) postavili na cesto in jih nazaj zaopslili le 75% (9j ukinili kup nepotrebnih organov), dokler pisec takega predpisa ne bo ostal brez službe zaradi neumnosti, ki jho je naredil, ne bo nič bolje.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
vprasajo naj se cemu je bilo treba rezati travo na gorenjski avtocesti v soboto 1. avgusta sredi dopoldneva in zapreti en pas! popolnoma ista zadeva se je zgodila lansko leto!
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
koncno se vec ali manj vsi strinjamo! IQ javne uprave je dosegel dno! upam, da kaksen clanek povzamejo se 24h in svet na kanalu A. vprasajo naj se cemu je bilo treba rezati travo na gorenjski avtocesti v soboto 1. avgusta sredi dopoldneva in zapreti en pas! popolnoma ista zadeva se je zgodila lansko leto!
Ker smo balkan?Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Nevem zakaj se v takih primerih ne zgledujejo po bolj razvitih drzavah, kjer imajo se vec prometa v poletnih mesecih (recimo Nemcija,...)
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
to je problem na katerega opozarjajo gasilci kot mi resevalci, ker se zaradi preozkih pasov nimas kam umakniti!! ce naredis spuro po sredini je odstavni pas zaseden! In tega ljudje v pisarnah se zmeraj ne dojamejo.
je imel cankar kar prav o slovencih.
Ja in kaj če je odstavni zasede? Se pač še bebavi darsovci peljejo po sredini.
Predpis je treba čisto malo spremenit, pa ne bo nobenih problemov: levi pas se umika levo do roba asfalta. Desni desno do roba asfalta. Če so trije pasovi (ali več), vsi razen levega v kolone najbolj desno kot se da).