Za fotografe, amaterske, profesionalce III

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ja saj se trudim sledit objektu, vmes pa zadrzujem dih, da cim manj trznem
grin1.gif

saj zato pa ne dosezem neke ostrine, vendar bi rad da je ozadje res cim bolj zblurano, enako velja za feltne
smile-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Po naslovu je Korzika, po spominu pa nekje na jugo-vzhodu tega krasnega otoka...

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Zelo lepi panorami, druga mi deluje, kot iz lokacije, kjer sem bil tudi sam. Mogoče camping California malo pred Porto Vecchiom?

lp

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Korzika ja....Sardinija ima pa zelo podobne plaze. Na obeh pa je super
smile-1.gif

Prva slika je plaza Rondinara, druga plaza Santa Gulia. Obe juzneje od Porto Vecchio.

LP

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Jaz sem najveckrat uporabljal photoshop PS3, vendar sem imel pri nekaterih letosnjih panoramah z njim tezave. Ni uspel sestavit panorame, zato po novem uporabljam PS5, ki teh tezav nima (zgleda ima boljse algoritme). Pred tem pa sem uporabljal panorama factory...super namenski program!

LP

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Dober in obenem tudi brezplačen program za delat panorame je Hugin, priporočam.
Lp, Gašper

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
zgornja je dobra, ampak jaz bi slikal brez tistega dela okrog prometne table, ker je prežgana, pa še tiste skale desno od nje naredi vse skup neostro

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Ker je že govora o panoramah, še nekoliko drugačen prikaz.
Panorama je sestavljena iz 18 posnetkov v PanoramaFactory, aparat je bil HP945, starost posnetkov pa dobrih 7 let. Uporabil sem doma narejeno panoramsko glavo in avtomatiko nastavitev aparata.
To seveda ni klasična VR panorama, čeprav ima nekaj značilnosti prostorskih predstavitev, bistvo je predvsem v popolni ročni kontroli in brez robnega popačenja:

LJUBLJANA - klik

(Če okna ne bo takoj odprlo, predlagam klik na 'osvežitev' v pregledovalniku.)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če pozna kdo Crnkoviča, mu lahko omeni, da fotke, ki jih vsak dan posta z instagramom z iPhone-om niso nič posebnega.
smile-1.gif

Ne bom lepil sem fotk, ker me bo obtožil kraje. So pa na twitterju

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hehe:)
itak, da so posebne, vsaka mal drugačna z drugim efektom:))
Na telefonu se tut jst igram z raznimi efekti, da se mal "popravijo" napake od fotiča:)

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če pozna kdo Crnkoviča, mu lahko omeni, da fotke, ki jih vsak dan posta z instagramom z iPhone-om niso nič posebnega.
smile-1.gif

Kako si drzneš kaj takšnega napisati o njegovem visočanstvu Crnkoviču, ki je Leico zamenjal za iPhone.
evil.gif

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
smile-1.gif

obstaja za andorid kakšen tak program, ki bi imel veliko efektov..?

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.159
341
83
39
ja, obstaja in to full full... jaz sem se mal igral, pa sem najdu 20 pogramu... najmn... in to kr sz močnimi efekti... :p imaš še photoshop drugače na androidu :D

lp

ps: drugače pa za android obstajajo dve knjigi, kjer je kao top appsi za različne stvari... in so tud za kamero stvari...

Nazadnje urejeno:

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Full full.. to mi ne pove veliko kako se imenuje/jo..?

Drgač pa za photoshop vem - ampak jaz bi rabil kakšno tako, da je samo one-click-away efekt..