Za domovino

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Glede po tvoje "verskih zablod" bom rekel samo takole....podpiraš sprehod dveh homičev z roko v roki po prešercu, zatiraš pa vernike?
A tisti par med sprehodom teži drugim mimoidočim?
Da spremenijo vero?
Da se začnejo postit?
A so kako vojno začeli?
Bilokaj?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Glede po tvoje "verskih zablod" bom rekel samo takole....podpiraš sprehod dveh homičev z roko v roki po prešercu, zatiraš pa vernike?
A tisti par med sprehodom teži drugim mimoidočim?
Da spremenijo vero?
Da se začnejo postit?
A so kako vojno začeli?
Bilokaj?

Drži, primerjava je na mestu...v obeh primerih so bolani osebki. S to razliko da verniki ne posiljujejo s svojo vero nobenega. Njihovi "pastirji" pa in tle je treba ločit.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A mormoni potemtakem niso verniki?
Aja, štekam, oni so drugačni.
wink-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Katoliki ne razlikujemo med čim? Razlikujemo med dobrim in zlim.

Komunisti pa dobro ne poznate.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:

V Sloveniji, dokler boste katoliki takle razkol delali, ne bo nikoli bolje, pa če se sto let postite.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.804
278
83
Največja slovenska vas
Citat:

Komunisti pa dobro ne poznate .

Pismo človek, v kateremu letu ti živiš!? '56????

Če te tlačijo more o partizanih in nemcih se obrni na zato specializirane institucije.

Jaz sem ponosen Slovenec. Tisto kar vam predavajo v cerkvi se mi zdijo navadne floskule, sem zato tisti, ki ne pozna dobrega?
Komunist pri 26letih!?
Kdo zdaj povzroča razdor? Tisti, ki vrjamejo v moža z belo brado (ne Božička) ali nekdo, ki si je sposoben ustvariti lastno mnenje brez "dušnih pastirjev"!?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Kar tudi - je?
smile-1.gif
Otrok ima pravico do starsev, ki ga imajo radi, pa ce so moski, zenske, roza ali kodrlajsasti.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:

V Sloveniji, dokler boste katoliki takle razkol delali, ne bo nikoli bolje, pa če se sto let postite.

Mhmm...

Pa bolj žleht ljudi, kot so tisti najbolj cerkveni, ni...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ti nisi militanten fanatik, ali pa goba in Snecer? Isti ste, samo skrivate se za kvazi liberalnostjo. Sam vidim svoje napake in jih tudi priznam, vi pa s svojim slepim sovraštvom do vernikov RKC kateri so celo Slovenci prekašate sami sebe.

Ja? Ne gre za slepo sovraštvo, ampak objektivne okoliščine. Poglej po okoliških hribih kaj kazi našo državo oziroma sporoča, da gre za Vatikanski satelit. Cerkev smo ločili od države, vendar katolibani tega nočejo razumeti in se na vse načine trudijo priti na oblast. Tako ali drugače.

Organizacija kot RKC pa vidimo kam vodi, verjetno si že pozabil tistih 800mio+dolga mb. nadškofije itd..

Proti takšnim organizacijam pa se mora vsak zaveden Slovenec boriti, saj zlorabljajo našo državo in ljudi ter krščanstvo za večanje blaganje in pridobivanje članstva, ki jo polni.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
ksz
Sam ko sem prebral naslov, mi je avtomatsko padlo na misel " ... s Titom naprej!"
grin1.gif