Za domovino

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Bravo, ce bi to rekel za cigane bi dobil takoj nestevilo zasebnih tozb in javnih pozivov. Upas?

Tocno se vidi kdo je v nasi drzavi strpen in kdo ne.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.186
1.263
113
43
[censored] ste nadležni katolibani. Ena tema je dost o teh bebcih. V petek sem se tako dobr najedu v Portalu.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Reciklaža srednjeveške mentalitete in hvalevredno dejanje sta pojma, ki mi ne gresta najbolj skupaj.

Še posebej pa je zanimiva tvoja opazka "ob vsem tem, kar se dogaja zadnje čase". A če se bo par zablodelih posameznikov postilo en dan, bodo kar naenkrat vsi problemi RS izpuhteli?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.101
6.288
113
blizu močvirne prestolnice
Sami nestrpneži ste levaki, seveda ko se gre o RKC, ko pa se gre o barabah v zdravstvu ali o ciganih izbrisanih muslimanih ... takrat ste pa strpni. Izdajalska kri!

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
A to obstaja neka patološka želja, da bi vse ljudi razdelil na dva tabora in potem ene ideje imel za absolutno dobre in druge za slabe?

Če si star 60+, naj ti bo... sicer je pa vsa stvar precej žalostna.

Pa če se drživa teme... torej bo zaradi posta vse drugače v RS? Zaradi ponovne reciklaže preživetih religioznih zablod in idej?
confused-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.186
1.263
113
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sami nestrpneži ste levaki, seveda ko se gre o RKC, ko pa se gre o barabah v zdravstvu ali o ciganih izbrisanih muslimanih ... takrat ste pa strpni. Izdajalska kri!

Pravi nekdo ki je nestrpen do vsega drugega kot katolikov.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Pravzaprav sem mnenja, da ja - bo bolje.

Ker ko bo večini normalno, da se dva pedra sprehajata z roko v roki po Čopovi, bo to pomenilo, da znamo sprejemati drugačnost, sobivati z njo in morda celo nekje v prihostnosti - živeti v sožitju z njo in iz nje črpati nove ideje in voljo za spremembe na bolje.

Takrat tudi ne bo potrebe po tovrstnih paradah...

8888

8. jul 2010
34.101
6.288
113
Ti kot dohtar bi moral vedeti da je post kar v redu stvar, seveda pa zaradi tega ne bo nič boljše, saj pri nas vladajo bedaki že 20 let na 50 let podlage! Če človek moli zato nič slabega ne naredi drugemu človeku, ko pa dohtar zaradi svoje nesposobnosti ali lenobe ubije nosečo žensko ali otroka pa je zelo narobe!

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

In potem se čudiš, da tovrstne tvoje mojstrovine gladko brišem v podforumu "Zdravje in bolezni".
bonk.gif

8888

8. jul 2010
34.101
6.288
113
Seveda ti imaš to moč da ko ti človek na žulj stopi enostavno brišeš ali celo banaš. Povej kaj sem kaj takega napisal, to da molitev nikomur ne škodi mogoče to da si nestrpen do pripadnikov RKC.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ti kot dohtar bi moral vedeti da je post kar v redu stvar, seveda pa zaradi tega ne bo nič boljše, saj pri nas vladajo bedaki že 20 let na 50 let podlage! Če človek moli zato nič slabega ne naredi drugemu človeku, ko pa dohtar zaradi svoje nesposobnosti ali lenobe ubije nosečo žensko ali otroka pa je zelo narobe!

Kaj pa "pedr" naredi slabega, ce se po Ljubljani sprehaja? Saj se se sindikalist tudi enkrat na par mesecev, pa so mi oni neskoncno bolj nadlezni.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok, ne nisem 32 odvetnik

sam kako lahko pedre in lezbike enačitre..in pedre in sindikaliste.

poznam pedre, osebno njih nekaj, nimam problemov..zame so bogi..neozdravljiva bolezen..sam..razkazovat in duvat se ni treba in hkrati jim je treba pustit normalno živet.

da pvozamem
če gre balija z ljiljani po čopovi ins e dere Cazin moje selo
mi gre tok na ogran
kukr [censored] k se drži za rokce
plavuša k parkira na invalidu
janez k se dere slovenijo slovencem

a je treba še kako priemrjavo dat

in če 200 retardov posti..wtf..pravoslavci vsi psotijo ob petkih in se ne udeležujejo požrtij..in..srbiji ne gre bolje kot nam..hrvatom tudi ne..torej to nir ecept..ampak ej..če jims ede, naj ga furajo.

grem se kopat, pridem nazaj.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Zame so tudi sindikalisti in kalimeroti neozdravljiva bolezen (Slovenceljitikus chronikus), pa kaj? Se bom zdaj ven metal in probal vse zaplankane, zafrustrirane tepce pobit/pozdravit?
smile-1.gif

Ce je lahko nekdo (1234, al kaj je ze) lahko militanti fanaticni vernik, pa se nam to mora zdeti sprejemljivo, zakaj ne bi se homo, bi in trans- seksualci bili sprejemljivi?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kje sem omenil drugače obrnjene?

Nisi. Ampak meni ste vsi isti - zafrustrirani marginalci, ki se morate na glas izpostavlati, ker oboji upate, da se vas bo kdo usmilil.
smile-1.gif

(op.a., pri gejih so zame zafrustrirani marginalci samo tisti, ki so se sposobni neprestano "ven metati", se pravi ista kategorija kot Greenpeace - za kite se mi jebe, RKC - in ne vera - je pa anahronisticni monolit, ki bi jih Jezus gladko fuknil iz templja
wink-1.gif
)

8888

8. jul 2010
34.101
6.288
113
Ti nisi militanten fanatik, ali pa goba in Snecer? Isti ste, samo skrivate se za kvazi liberalnostjo. Sam vidim svoje napake in jih tudi priznam, vi pa s svojim slepim sovraštvom do vernikov RKC kateri so celo Slovenci prekašate sami sebe.