Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Log Cabin Building, Trying to Pursue a Off Grid Lifestyle, Woodworking, Nature,... Hi, I'm Nik Rijavec and I welcome you to my channel and I invite you to jo...
I'm Kevin Kos, a bartender from Slovenia. On this channel you'll find videos about bartending, making great cocktails, tasting new drinks, and much more! Joi...
zanč sem gledu tist del ko je šel v "sovjetski maču piču" pa potem tist aircraft carrier killer iskat. zraven bi dodal še kak grozny (ker čečenija in kadyrov)
sem že gledal avione pa imel mentalno gimnastiko ampak vsaj letos žal še ne bo izvedljivo
spremljam balderja, dobre ma pa še roman nfkd al neki tazga rus, za nasmejate je se pa vid da močno vleče na pewdipaja (cut scene, uporaba besed etc.) to ka rusi snemajo everday lajf mi je prov zanimiv bi poslal levico za par mescev živet v rusijo pa ne v velka mesta ampak ta mala kjer je revščina
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.