Pred kakšnega pol leta je bila zgleda ena ponesrečena serija, sedaj je pa zopet kot je treba. Peno uporabljam pa Gillette.Pa ste opazli kako spremembo pri njih? Jaz imam zadnje case obcutek da kot da se enostavno zafila potem pa drsi preko in ne reze.
Mozno da je kriva pena?
sem vzel zdaj nazadnje ko so bile za 1,99 € pa se mi zdijo isti qrac. pa na 4 rezila vzamem da se ne bi tolk šopalo ... se bo treba vsak drugi dan brit zgledaPred kakšnega pol leta je bila zgleda ena ponesrečena serija, sedaj je pa zopet kot je treba. Peno uporabljam pa Gillette.
Spadam med baby face kar se britja tiče, brade / brkov ne morem vzgojit pa če se na glavo postavim. Zato mi je tudi britje bolj neka mala nadloga, s katero opravim 1,2,3. Oprema je vsaka dovolj dobra zame, britvice sem vedno kupoval po receptu: gilette ali wilkinson za enkratno (pr meni to pomeni vsaj za 10x) uporabo, kar je na voljo v velikem pakiranju, za dobro ceno. 2,3,4 rezila - doesn't matter, takisto ne gibljiva glava. Vzamem najboljše kar zadosti tem pravilom.
Ravno sem pokuril W in G, oboje nek basic model z 2 rezili. B.p. kot vedno do sedaj. In vzel nov paket gilette blue 3 smooth - 3 rezila z gibljivo glavo. Takšnega sranja ne pomnim, zatika se na mojih nikakvih kocinah kot da bi vlekel po asfaltu. In tudj po končanem britju ostane občutno strnišče, kot nikoli prej.
A to sem naletel samo na slab batch ali dejansko tudi gilette & co prodajajo vedno večje sranje? Zdej moramo še najbolj neobčutljivi brivci pazit kaj kupujemo? Tole kar sem nabavil naj bi po mojem spadalo med boljše modele za enkratno uporabo Poglej priponko 82175
S prve na elektriko. Mokro ali na suho, odvisno od volje in prostora. Nobenih poškodb ali vraščenih dlak odkar sem na štromu...noben ne prakticira mokrega britja z britvico (za enkratno ali večkratno uporabo, vseeno) za grobo fazo in potem mokro britje na fino z el. brivnikom? Meni absolutno najhitrejša in gladka varianta. Pa nobenih poškodb na koži.
Plus: sem svoje čase imel ene 3 top-of-the-line el. brivnike. Philip, Braun, Remington. Noben ni obril tako gladko kot žiletka, jebiga. Tako da se lepo vsak dan z Fusion 5 potegnem in do večera zdrži.Zakaj bi to delal. Uporabljam Wilkinson "neki" z gibljivo glavo in 4 ali 5 klingami noter, za večkratno uporabo - ker se brijem na cca 5 dni je pri meni to za dva meseca cca.
Po istem mestu potegnem dvakrat in je to "dojenčkova ritka" - zakaj bi se še z električnim bril, ki mi gre na živce?
jap, če imaš močne dlake, samo britvice obrijejo gladko...Plus: sem svoje čase imel ene 3 top-of-the-line el. brivnike. Philip, Braun, Remington. Noben ni obril tako gladko kot žiletka, jebiga. Tako da se lepo vsak dan z Fusion 5 potegnem in do večera zdrži.
Sem ze eno leto na oneblade-u in mi je top. Mi je najbolj prakticno in enostavno, cenovno pa tud ok. Obrije pa skoraj na nulo.Sem pa naročil na amazonu oneblade 360, predvsem zaradi britja telesa, bom pa še na faci probal kak se obnese
What??? Profi kolesar, profi plavalec ali metroseksualec....predvsem zaradi britja telesa
Gledam tvojo zbirko, matr, to je tko, kot bi igral golf, ko rabiš 100 palic....Poglej priponko 82222
Gillette Tech letnik tam nekje okol 1975, varianta drugega z leve.
Poglej priponko 82223
Gillette new short comb nekje iz 40 let prejšnjega stoletja.
Poglej priponko 82224
Mercur Slant, kupljen nov
Poglej priponko 82225
Fatip Slant open comb
Poglej priponko 82226
Mercur futur, tega sem pa prodal soforumašu.
Pa še kak kos se najde. Čopič je omega, najljubše milo je Tabac, aftershave je pa proraso green. Zadnje čase šiba pa Philips S9000 v kombinaciji s Tabacom.
To je tko ko je človk fuknjen. Rabiš enega, ostalo je tko kot si rekel, zbirka sploh antike.Gledam tvojo zbirko, matr, to je tko, kot bi igral golf, ko rabiš 100 palic....