enkrat smo že imeli podobno temo o britju
kaj dosti se ni spremenilo od takrat...
Tole lahko tud jaz potrdim, s katerimkoli električnim sem imel občutek, da dlake pulim, ne brijem, koža pa vsa vneta potem. Probal sem jih več. Zaenkrat Mach funkcionira najbolje.po vseh teh letih razen klasike pri meni nič drugo ne špila
različne dlake, koža , tak je
Ni, klasika poseka mach kadar hoče.enkrat smo že imeli podobno temo o britju
pri brivcu?Ni, klasika poseka mach kadar hoče.
To je tisti aparat, ročni ki so bili moderni pred sedemdesetimi leti pa čopič si moral imeti za peno. Ko je bila britvica nova sem imel občutek kot da sem mesarski vajenec, ves krvav.pri brivcu?
daj kako sliko oprene, da vidim kaj imaš v mislih, ker sem ze marsikaj probal
Sem nalimal malo višje čip varianto, svojo opremo sem pa nalimal in v tisti temi že večkrat. Pa naj bo še enkrat:pri brivcu?
daj kako sliko oprene, da vidim kaj imaš v mislih, ker sem ze marsikaj probal
ja, imam tole tudi na klasične žiletke in tudi pravo solingen britevTo je tisti aparat, ročni ki so bili moderni pred sedemdesetimi leti pa čopič si moral imeti za peno. Ko je bila britvica nova sem imel občutek kot da sem mesarski vajenec, ves krvav.
Če pa ste mozoljavi.da, klavnica
močne dlake, vsak dan bi moral brit, tudi vojska ni tega spremenilaČe pa ste mozoljavi.
Pa ste opazli kako spremembo pri njih? Jaz imam zadnje case obcutek da kot da se enostavno zafila potem pa drsi preko in ne reze.Hoferjeva Ombia je zakon. Bril sem se dooolga leta z Gillette mach 5, ampak Hoferjeve niso nič slabše, cenovno je pa kar precejšnja razlika.
Da sem pa tudi tebi enkrat stisnil prst gor sem se pa sam sebi čudil.... in še se čudim!
rade zafilajo po drugem britjuPa ste opazli kako spremembo pri njih? Jaz imam zadnje case obcutek da kot da se enostavno zafila potem pa drsi preko in ne reze.
Mozno da je kriva pena?
Zarad mene, s čim se briješ je tvoja stvar in kar ti paše mora bit ok, sej tebi paše. Za močno brado je pa še najboljš odprt slant, sam za to pa rabiš mal spretnosti, če ne je res klavnica, z zaprtim neagresivnim brivnikom se urezat je pa že mal umetnost. S kartušnim ne gre tri dni stara, kaj šele tri tedenska, kak centi men zraste v treh tednih, pa s tistim odprtim posekam brez posebnih težav, edin peno/milo je mal težava spravt do kože.3 tedne staro brado? lol, za to rabim frizerja
hvala, a to gori pri meni ne špila
se spomnim, odgovor na gillette sensor je bil takrat, al wil swordEdin Wilkisnon protector, to je bil pa največji jajc od jajca, če se ga kdo spomni.