Kitajska nima Google play a
Flikca in fatalist, kakšni so prvi vtisi?
To je sicer res, ni pa relevantno.A, to je to. Hvala za odgovor
Evo, prvi vtisi so. Po parih dneh sem se že navadu na telefon. (Prej sem mel huawei P9) Kamera solidna. Ista kot pri P9 . Baterija odlična. Zdrži 4 dni normalne uporabe. Uporabniški vmesnik MIUI je bolj preprost kot EMUI. Edina stvar, ki me moti, je da na orodni vrstici ni znaka za budilko, ali znaka za sporočilo oz. mail, ker ni placa, ker je tam kamera. Aja, pa vodno hlajenje se ful pozna. Pri igranju iger ali pa gledanju videov, se mi telefon ni nič segrel. Drugače pa hiter in odziven telefon.
Evo, prvi vtisi so. Po parih dneh sem se že navadu na telefon. (Prej sem mel huawei P9) Kamera solidna. Ista kot pri P9 . Baterija odlična. Zdrži 4 dni normalne uporabe. Uporabniški vmesnik MIUI je bolj preprost kot EMUI. Edina stvar, ki me moti, je da na orodni vrstici ni znaka za budilko, ali znaka za sporočilo oz. mail, ker ni placa, ker je tam kamera. Aja, pa vodno hlajenje se ful pozna. Pri igranju iger ali pa gledanju videov, se mi telefon ni nič segrel. Drugače pa hiter in odziven telefon.
Malo pretiravaš. Ni pametnega telefona, kjer bi baterija zdržala 4 dni pri normalni uporabi.Evo, prvi vtisi so. Po parih dneh sem se že navadu na telefon. (Prej sem mel huawei P9) Kamera solidna. Ista kot pri P9 . Baterija odlična. Zdrži 4 dni normalne uporabe. Uporabniški vmesnik MIUI je bolj preprost kot EMUI. Edina stvar, ki me moti, je da na orodni vrstici ni znaka za budilko, ali znaka za sporočilo oz. mail, ker ni placa, ker je tam kamera. Aja, pa vodno hlajenje se ful pozna. Pri igranju iger ali pa gledanju videov, se mi telefon ni nič segrel. Drugače pa hiter in odziven telefon.
Super, se pravi je vreden svojega denarja. Predvsem si ne predstavljam, da baterija zdrži štiri dni (jaz jo polnim dva do trikrat na dan, tako je že slaba). Si dobil 64 ali 128 gb verzijo?
Malo pretiravaš. Ni pametnega telefona, kjer bi baterija zdržala 4 dni pri normalni uporabi.