lumia me je razvadla to je res praktična zadevaCe ti je ta gumb pogoj pol mislim da ti lih samo se sonyi ostanejo na voljo.
Saj pa ni samo gumb.. se da to softwersko uredit. Samsung ma 2x hiter klik na home button. Pa verjamem, da imajo ostali tudi kako resitev.
Huawei: dvojni klik na čitalec prstov ki deluje kot gumb = vklop z nule tudi ko je zaklenjen, slikanje z - (minus) gumbom. Isti problem sem imel na smučanju - sedaj ne več.
Čudno, da je bil ravno kitajc proglašen za najboljši PHOTO SMARTPHONE 2018. Plus tega, da lahko s tipko na ohišju vklopiš fotkič.poleg tega pa fotkiči na kitajcih praviloma niso ne vem kaj, ... tako da če nima tipke na ohišju za vklop fotkiča iz nule, bi me zelo motilo...
kateri?Čudno, da je bil ravno kitajc proglašen za najboljši PHOTO SMARTPHONE 2018. Plus tega, da lahko s tipko na ohišju vklopiš fotkič.
Ima, ostri pa tudi avtomatsko.To je vse na pol resitev, ker a ma "pol pritisk" za focus? Ker ponavadi je to to kar nardi razliko, vsaj meni osebno je bla fajn funkcija
Huawei P20pro
Pa da ne bo vse off topic. Začelo se je s tem. Kar ti pa dam čisto prav.pocahontas telefon sploh niso poceni ta kitajska jajca za 350+
ja, kake fotke naredi, zdaj je lepa jesen itd. pa video in iz prve roke, kak hudi špil zagnatSam ga dobim jutri.....pa da vidimo to črno igračko